Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the small faces Songtekst: long ago’s and worlds apart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the small faces - long ago’s and worlds apart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long ago’s and worlds apart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the small faces! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the small faces en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long ago’s and worlds apart .

Origineel

Please don't ask me how I know The times before I met you long ago If I could sit quite still And times could pass me by I'd sit quite still and pass the time I'd have with you A summer evening touches everywhere Just like before, we'll meet again When we can think of long agos and worlds apart That were and are no more

 

Vertaling

Vraag me alsjeblieft niet hoe ik weet De tijden voordat ik je ontmoette lang geleden Als ik stil kon zitten en de tijd aan me voorbij kon gaan Ik zou stil zitten en de tijd voorbij laten gaan die ik met jou zou hebben Een zomeravond raakt overal Net als vroeger, zullen we elkaar weer ontmoeten Als we kunnen denken aan lang vervlogen tijden en gescheiden werelden Die waren en niet meer zijn