Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the smashing pumpkins Songtekst: blank page

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the smashing pumpkins - blank page ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blank page? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the smashing pumpkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the smashing pumpkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blank page .

Origineel

Blank page is all the rage Never meant to say anything In bed, I was half dead Tired of dreaming of rest Got dressed, drove the state line Looking for you at the five and dime Stop sign told me, "stay at home" Told me you were not alone Blank page was all the rage Never meant to hurt anyone In bed, I was half dead Tired of dreaming of rest You haven’t changed You’re still the same May you rise as you fall You were easy, you are forgotten You are the ways of my mistakes I catch the rainfall Through the leaking roof That you had left behind You remind me, of that leak in my soul The rain falls, my friends call Leaking rain on the phone Take a day, plant some trees May they shade you from me May your children play beneath Blank page was all the rage Never meant to say anything In bed, I was half dead Tired of dreaming of rest Got dressed, drove the state line Looking for you at the five and dime But there I was, picking pieces up You are a ghost, of my indecision No more, little girl

 

Vertaling

Blanco pagina is een rage. Het was nooit de bedoeling iets te zeggen In bed, was ik half dood Moe van het dromen van rust Ik kleedde me aan en reed over de staatsgrens. Op zoek naar jou bij de five and dime Stopbord vertelde me, "blijf thuis" Vertelde me dat je niet alleen was Blanco pagina was een rage Nooit bedoeld om iemand pijn te doen In bed, was ik half dood Moe van het dromen van rust Je bent niet veranderd. Je bent nog steeds dezelfde Moge je opstaan als je valt Je was makkelijk, je bent vergeten Jij bent de weg van mijn fouten Ik vang de regenval Door het lekkende dak Dat jij achterliet Je herinnert me, aan dat lek in mijn ziel De regen valt, mijn vrienden bellen Lekkende regen aan de telefoon Neem een dag, plant wat bomen Mogen ze je beschermen tegen mij Mogen je kinderen eronder spelen Een blanco pagina was een rage. Het was nooit de bedoeling iets te zeggen In bed, was ik half dood Moe van het dromen van rust Ik kleedde me aan en reed over de staatsgrens. Op zoek naar jou bij de five and dime Maar daar was ik, stukken oprapend Je bent een geest, van mijn besluiteloosheid Niet meer, klein meisje