Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the smashing pumpkins Songtekst: death from above

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the smashing pumpkins - death from above ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van death from above? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the smashing pumpkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the smashing pumpkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals death from above .

Origineel

A little hunger A little wonder of death from above Oh death from above Oh Mary, Mary What are we asking of death from above? Yes lord, I'm sinking I wonder just how far What was I thinking Oh when I fell apart I see the new moon Cover me under the spell I see the few souls Who’d cover me hungry and cold I know the first thing When running up under your path I know this can't last Death from above Shoo, here comes death from above A little reject A simple conjurer Death from above You rock-and-rollers You certain victims of death from above Ol’ death from above Yes love I’m sinking I hunger where you are What’s left, but notice To notice just how far I see the moonlight Cover me under her spell I see the few souls Begging me bury this ground I know the valleys When running up under the path I know this rallies death from above Ooh, here comes death from above Ooh lord, I'm sinking I just dont know how far Comes death from above Yes lord, I'm sinking I hunger where you are Death from above Death from above Yes lord, I'm thinking of death from above Yes lord, I'm thinking of death from above

 

Vertaling

Een beetje honger Een klein wonder van de dood van boven Oh dood van boven O Maria, Maria Wat vragen wij van de dood van boven? Ja heer, ik ben aan het zinken Ik vraag me af hoe ver Wat dacht ik wel niet Oh toen ik uit elkaar viel Ik zie de nieuwe maan Bedek me onder de betovering Ik zie de weinige zielen Die me hongerig en koud bedekken Ik weet wat het eerste is Wanneer ik onder je pad loop Ik weet dat dit niet kan blijven duren Dood van boven Shoo, hier komt de dood van boven Een kleine verwerpeling Een eenvoudige goochelaar Dood van boven Jullie rock-and-rollers Jullie zekere slachtoffers van de dood van boven Ouwe dood van boven Ja liefde ik ben aan het zinken Ik heb honger waar jij bent Wat is er over, maar merk op Merk op hoe ver Ik zie het maanlicht Bedek me onder haar betovering Ik zie de weinige zielen Die me smeken deze grond te begraven Ik ken de valleien Wanneer ik onder het pad doorloop Ik weet dat dit de dood van boven oproept Ooh, hier komt de dood van boven Ooh lord, I'm sinking I just dont know how far Komt de dood van boven Ja heer, ik ben aan het zinken Ik heb honger waar je bent Dood van boven Dood van boven Ja heer, ik denk aan de dood van boven Ja heer, ik denk aan de dood van boven