Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smashing Pumpkins Songtekst: Disarm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smashing Pumpkins - Disarm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Disarm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smashing Pumpkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smashing Pumpkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Disarm .

Origineel

Disarm you with a smile And cut you like you want me to Cut that little child Inside of me and such a part of you Ooh, the years burn I used to be a little boy So old in my shoes And what i choose is my choice What's a boy supposed to do? The killer in me is the killer in you My love I send this smile over to you Disarm you with a smile And leave you like they left me here To wither in denial The bitterness of one who's left alone Ooh, the years burn Ooh, the years burn, burn, burn I used to be a little boy So old in my shoes And what I choose is my voice What's a boy supposed to do? The killer in me is the killer in you My love I send this smile over to you The killer in me is the killer in you Send this smile over to you The killer in me is the killer in you Send this smile over to you The killer in me is the killer in you Send this smile over to you

 

Vertaling

Ontwapenen je met een glimlach En snijden je zoals je wilt dat ik Gesneden dat kleine kind In mij en zo'n deel van je Ooh, de jaren branden Vroeger was ik een kleine jongen zijn Zo oud in mijn schoenen En wat ik kies is mijn keuze Wat is een jongen hoort te doen? De moordenaar in mij is de moordenaar in u Mijn liefde Ik stuur deze glimlach naar je Ontwapenen je met een glimlach En laat je zoals ze me hier Te verdorren in de ontkenningsfase De bitterheid van een die alleen de linker Ooh, de jaren branden Ooh, de jaren branden, branden, branden Vroeger was ik een kleine jongen zijn Zo oud in mijn schoenen En wat ik kies is mijn stem Wat is een jongen hoort te doen? De moordenaar in mij is de moordenaar in u Mijn liefde Ik stuur deze glimlach naar je De moordenaar in mij is de moordenaar in u Stuur deze glimlach naar je De moordenaar in mij is de moordenaar in u Stuur deze glimlach naar je De moordenaar in mij is de moordenaar in u Stuur deze glimlach naar je