Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the smashing pumpkins Songtekst: frail and bedazzled

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the smashing pumpkins - frail and bedazzled ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frail and bedazzled? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the smashing pumpkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the smashing pumpkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frail and bedazzled .

Origineel

Say, now listen here I wanna be oh so clear I lost myself And lost I'll stay Between my friends and my belief And here I am, frail Frail and bedazzled from all the glare Tug at my sleeve My little girl, supermaid She don't know how bad I am Stole my smile from the Cheshire Cat And all I wanted was to be happy And since I've gave up I feel free I feel free I feel free I feel free Two of us less dangerous It's all inside our heads Givin' in for nothin' less Leavin' me for you Try to understand The ones I love and their demands It's so unfair when they can't see That I'm the boy that really needs Their love has failed Frail and bedazzled from all the Frail and bedazzled from all the Frail and bedazzled from all the glare

 

Vertaling

Zeg, luister nu eens hier Ik wil o zo duidelijk zijn Ik ben mezelf verloren En verloren zal ik blijven Tussen mijn vrienden en mijn geloof En hier ben ik, broos Zwak en verblind door alle schittering Trek aan mijn mouw Mijn kleine meid, supermeid Ze weet niet hoe slecht ik ben Stal mijn glimlach van de Cheshire Cat En alles wat ik wilde was gelukkig zijn En sinds ik het heb opgegeven Voel ik me vrij Ik voel me vrij Ik voel me vrij Ik voel me vrij Twee van ons minder gevaarlijk Het zit allemaal in ons hoofd Givin' in for nothin' less Verlaat me voor jou Probeer te begrijpen Degenen van wie ik hou en hun eisen Het is zo oneerlijk als ze niet kunnen zien Dat ik de jongen ben die het echt nodig heeft Hun liefde heeft gefaald Zwak en verblind door al het Gehavend en verblind door al het Verblind en verblind door alle schittering