Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the smithereens Songtekst: i wanna be your man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the smithereens - i wanna be your man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanna be your man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the smithereens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the smithereens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanna be your man .

Origineel

I want to be your lover baby, I want to be your man, I want to be your lover baby, I want to be your man. Love you like no other baby, Like no other can, Love you like no other baby, Like no other can. I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man. Tell me that you love me baby, Let me understand, Tell me that you love me baby, I want to be your man. I want to be your lover baby, I want to be your man, I want to be your lover baby, I want to be your man. I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man. I want to be your lover baby, I want to be your man, I want to be your lover baby, I want to be your man. Love you like no other baby, Like no other can, Love you like no other baby, Like no other can. I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man, I want to be your man. I want to be your man, I want to be your man.

 

Vertaling

Ik wil je minnaar zijn, schatje, Ik wil je man zijn, Ik wil je minnaar zijn, baby, Ik wil je man zijn. Ik hou van je als geen ander, baby, Zoals geen ander dat kan, Love you like no other baby, Zoals geen ander dat kan. Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn. Zeg me dat je van me houdt baby, Laat het me begrijpen, Zeg me dat je van me houdt baby, Ik wil je man zijn. Ik wil je minnaar zijn baby, Ik wil je man zijn, Ik wil je minnaar zijn baby, Ik wil je man zijn. Ik wil je man zijn, ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn, ik wil je man zijn. Ik wil je minnaar zijn, baby, Ik wil je man zijn, Ik wil je minnaar zijn, baby, Ik wil je man zijn. Ik hou van je als geen ander baby, Zoals geen ander dat kan, Love you like no other baby, Zoals geen ander dat kan. Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn. Ik wil je man zijn, Ik wil je man zijn.