Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smiths Songtekst: Half A Person

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smiths - Half A Person ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Half A Person? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smiths! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smiths en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Half A Person .

Origineel

Call me morbid, call me pale I've spent six years on your trail Six long years On your trail Call me morbid, call me pale I've spent six years on your trail Six full years of my life on your trail And if you have five seconds to spare Then I'll tell you the story of my life : Sixteen, clumsy and shy I went to London and I I booked myself in at the Y... W.C.A. I said : "I like it here - can I stay? I like it here - can I stay? Do you have a vacancy For a Back-scrubber?" She was left behind, and sour And she wrote to me, equally dour She said : "In the days when you were Hopelessly poor I just liked you more..." And if you have five seconds to spare Then I'll tell you the story of my life : Sixteen, clumsy and shy I went to London and I I booked myself in at the Y... W.C.A. I said : "I like it here - can I stay? I like it here - can I stay? And do you have a vacancy For a Back-scrubber?" Call me morbid, call me pale I've spent too long on your trail Far too long Chasing your tail Oh... And if you have five seconds to spare Then I'll tell you the story of my life : Sixteen, clumsy and shy That's the story of my life Sixteen, clumsy and shy The story of my life That's the story of my life That's the story of my life That's the story of my life The story of my life That's the story of my life That's the story of my life That's the story of my life That's the story of my life That's the story of my life That's the story...

 

Vertaling

Bel me morbide, bel me bleke Ik heb zes jaar doorgebracht op je pad Zes lange jaren Op je pad Bel me morbide, bel me bleke Ik heb zes jaar doorgebracht op je pad Zes volle jaren van mijn leven op je pad En als je vijf seconden om te sparen Dan zal ik je vertellen het verhaal van mijn leven: Zestien, onhandig en verlegen Ik ging naar Londen en ik Ik boekte ik in op de Y ... WCA Ik zei: "Ik vind het hier - kan ik blijven? Het bevalt me ​​hier - kan ik blijven? Heeft u een vacature Voor een Back-scrubber? " Zij lietachter, en zure En ze schreef me, even Dour Ze zei: "In de dagen toen u Hopeloos slechte Ik heb je gewoon graag meer ... " En als je vijf seconden om te sparen Dan zal ik je vertellen het verhaal van mijn leven: Zestien, onhandig en verlegen Ik ging naar Londen en ik Ik boekte ik in op de Y ... WCA Ik zei: "Ik vind het hier - kan ik blijven? Het bevalt me ​​hier - kan ik blijven? En heb je een vacature Voor een Back-scrubber? " Bel me morbide, bel me bleke Ik heb te lang doorgebracht op je pad Veel telang Chasing je staart Oh ... En als je vijf seconden om te sparen Dan zal ik je vertellen het verhaal van mijn leven: Zestien, onhandig en verlegen Dat is het verhaal van mijn leven Zestien, onhandig en verlegen Het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal van mijn leven Dat is het verhaal ...