Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smiths Songtekst: Heaven Knows I'm Miserable Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heaven Knows I'm Miserable Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smiths! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smiths en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heaven Knows I'm Miserable Now .

Origineel

The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now I was happy in the haze of a drunken hour But heaven knows I'm miserable now I was looking for a job, and then I found a job And heaven knows I'm miserable now In my life Why do I give valuable time To people who don't care if I live or die ? Two lovers entwined pass me by And heaven knows I'm miserable now I was looking for a job, and then I found a job And heaven knows I'm miserable now In my life Oh, why do I give valuable time To people who don't care if I live or die ? What she asked of me at the end of the day Caligula would have blushed "You've been in the house too long" she said And I (naturally) fled In my life Why do I smile At people who I'd much rather kick in the eye ? I was happy in the haze of a drunken hour But heaven knows I'm miserable now "You've been in the house too long" she said And I (naturally) fled In my life Why do I give valuable time To people who don't care if I live or die ?

 

Vertaling

The Smiths - Heaven Knows Ik ben nu Miserable Ik was gelukkig in de waas van een dronken uur Maar de hemel weet dat ik nu ellendig Ik was op zoek naar een baan, en toen vond ik een baan En de hemel weet dat ik nu ellendig In mijn leven Waarom moet ik kostbare tijd te geven Aan mensen die het niet schelen of ik leef of sterf? Twee geliefden verstrengeld me voorbij En de hemel weet dat ik nu ellendig Ik was op zoek naar een baan, en toen vond ik een baan En de hemel weet dat ik nu ellendig In mijn leven Oh, waarom heb ik kostbare tijd te geven Aan mensen dieme niet schelen of ik leef of sterf? Wat ze van mij gevraagd aan het eind van de dag Caligula zou hebben gebloosd "Je hebt in het huis te lang", zei ze En ik (natuurlijk) gevlucht In mijn leven Waarom moet ik lachen Bij mensen die ik zou veel liever schoppen in het oog? Ik was gelukkig in de waas van een dronken uur Maar de hemel weet dat ik nu ellendig "Je hebt in het huis te lang", zei ze En ik (natuurlijk) gevlucht In mijn leven Waarom moet ik kostbare tijd te geven Aan mensen die het niet schelen of ik leef of sterf?