Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smiths Songtekst: Please Please Please Let Me Get What I Want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smiths - Please Please Please Let Me Get What I Want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Please Please Please Let Me Get What I Want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smiths! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smiths en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Please Please Please Let Me Get What I Want .

Origineel

Good times for a change See, the luck I've had Can make a good man Turn bad So please please please Let me, let me, let me Let me get what I want This time Haven't had a dream in a long time See, the life I've had Can make a good man bad So for once in my life Let me get what I want Lord knows, it would be the first time Lord knows, it would be the first time

 

Vertaling

Goede tijden voor de verandering Zie, het geluk ik heb gehad Kan een goed mens Zet slecht Dus alsjeblieft alsjeblieft Laat me, laat me, laat me Laat ik wat ik wil Deze keer Heb je niet een droom gehad in een lange tijd Zie, het leven dat ik heb gehad Kan een goed mens slecht Dus voor een keer in mijn leven Laat ik krijg wat ik wil Heer weet, het zou de eerste keer Heer weet, het zou de eerste keer