Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smiths Songtekst: The Boy With The Thorn In His Side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smiths - The Boy With The Thorn In His Side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Boy With The Thorn In His Side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smiths! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smiths en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Boy With The Thorn In His Side .

Origineel

Smiths: The Boy With The Torn In His Side songtekst The boy with the thorn in his side Behind the hatred there lies A murderous desire for love How can they look into my eyes And still they don't believe me ? How can they hear me say those words Still they don't believe me ? And if they don't believe me now Will they ever believe me ? And if they don't believe me now Will they ever, they ever, believe me ? Oh ... The boy with the thorn in his side Behind the hatred there lies A plundering desire for love How can they see the Love in our eyes And still they don't believe us ? And after all this time They don't want to believe us And if they don't believe us now Will they ever believe us ? And when you want to Live How do you start ? Where do you go ? Who do you need to know ? Oh ... Oh no ... Oh ... La ...

 

Vertaling

Smiths: de jongen met de Torn in zijn zijde songtekst De jongen met de doorn in zijn zijde Achter de haat daar ligt Een moorddadige verlangen naar liefde Hoe kunnen ze kijken in mijn ogen En ze nog steeds gelooft me niet? Hoe kunnen ze me horen zeggen deze woorden Ze nog steeds gelooft me niet? En als ze me niet gelooft nu Zullen ze ooit me geloven? En als ze me niet gelooft nu Zullen ze ooit, ooit, geloof me? Oh ... De jongen met de doorn in zijn zijde Achter de haat daar ligt Een plundering verlangen naar liefde Hoe kunnen ze zien de liefde in onze ogen En ze nog steeds ons niet gelooft? En na al die tijd Ze willen niet geloven En als ze ons niet gelooft nu Zullen ze ons ooit geloven? En als je wilt Live Hoe begin je? Waar ga je heen? Wie heb je nodig om te weten? Oh ... Oh nee ... Oh ... La ...