Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Smiths Songtekst: The Queen Is Dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Smiths - The Queen Is Dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Queen Is Dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Smiths! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Smiths en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Queen Is Dead .

Origineel

Oh ! Take me back to dear old Blighty, Put me on the train for London Town, Take me anywhere, Drop me anywhere, Liverpool, Leeds or Birmingham But I don't care, I should like to see my ... I don't bless them Farewell to this land's cheerless marshes Hemmed in like a boar between arches Her very Lowness with a head in a sling I'm truly sorry - but it sounds like a wonderful thing I said Charles, don't you ever crave To appear on the front of the Daily Mail Dressed in your Mother's bridal veil ? Oh ... And so, I checked all the registered historical facts And I was shocked into shame to discover How I'm the 18th pale descendant Of some old queen or other Oh, has the world changed, or have I changed ? Oh has the world changed, or have I changed ? Some 9-year old tough who peddles drugs I swear to God I swear : I never even knew what drugs were Oh ... So, I broke into the palace With a sponge and a rusty spanner She said : "Eh, I know you, and you cannot sing" I said : "That's nothing - you should hear me play piano" We can go for a walk where it's quiet and dry And talk about precious things But when you're tied to your Mother's apron No-one talks about castration Oh ... We can go for a walk where it's quiet and dry And talk about precious things Like love and law and poverty Oh, these are the things that kill me We can go for a walk where it's quiet and dry And talk about precious things But the rain that flattens my hair ... Oh, these are the things that kill me All their lies about make-up and long hair, are still there Past the Pub who saps your body And the church who'll snatch your money The Queen is dead, boys And it's so lonely on a limb Past the Pub that wrecks your body And the church - all they want is your money The Queen is dead, boys And it's so lonely on a limb Life is very long, when you're lonely Life is very long, when you're lonely Life is very long, when you're lonely Life is very long, when you're lonely

 

Vertaling

Oh! Breng me terug naar lieve oude Blighty, Zet mij op de trein naar London Town, Neem me overal, overal Drop me, Liverpool, Leeds of Birmingham Maar kan me niet schelen, Ik wil mijn zien ... Ik weet niet hen zegenen Afscheid van troosteloze dit land de moerassen Ingesloten als een zwijn tussen wielkasten Haar zeer laagte met een hoofd in een strop Ik ben echt spijt - maar het klinkt als een prachtig ding Ik zei: Karel, niet u ooit hunkert Om te verschijnen op de voorkant van de Daily Mail Gekleed in uw bruids sluier moeder? Oh ... En zo, ik heb alle geregistreerde historische feiten En ik was geschokt in schande om te ontdekken Hoe ik de 18e bleke afstammeling Van sommige oude koningin of andere Oh, heeft de wereld veranderd, of heb ik veranderd? Oh heeft de wereld veranderd, of heb ik veranderd? Ongeveer 9-jarige stoere die peddels drugs Ik zweer bij God Ik zweer: ik wist niet eens wat drugs waren Oh ... Dus, ik brak in het paleis Met een spons en een roestige sleutel Ze zei: "Eh, ik weet u, en ukan niet zingen " Ik zei: "Dat is niets - je moet me horen piano spelen" We kunnen gaan voor een wandeling waar het rustig en droog En praten over waardevolle dingen Maar als je gebonden aan je schort Moederdag Niemand praat over castratie Oh ... We kunnen gaan voor een wandeling waar het rustig en droog En praten over waardevolle dingen Als liefde en recht en armoede Oh, dit zijn de dingen die me te vermoorden We kunnen gaan voor een wandeling waar het rustig en droog En praten over waardevolle dingen Maar de regen die mijn haar plat ... Oh, dit zijn de dingen die me te vermoorden Al hun leugens over make-up en lang haar, zijn er nog steeds Langs de Pub, die sappen uw lichaam En de kerk die je je geld roven De koningin is dood, jongens En het is zo eenzaam op een ledemaat Langs de Pub die je lichaam wrakken En de kerk - alles wat ze willen is uw geld De koningin is dood, jongens En het is zo eenzaam op een ledemaat Het leven is erg lang, als je eenzaam Het leven is erg lang, als je eenzaam Het leven is erg lang, als jeeenzaam Het leven is erg lang, als je eenzaam