Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the soft boys Songtekst: song no. 4

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the soft boys - song no. 4 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song no. 4? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the soft boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the soft boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song no. 4 .

Origineel

We arrive and go Neither fast or too slow We are watching all the papers But I wish to God that they'd say What they're doing When it comes here Mmm, the girls are so smooth And you, your youth All your visions have collapsed You expect it back, in fact But please don't do it again, oh Why don't you ever come and talk to me? I'll concentrate hard on whatever you say Here comes the musket With all its brace I know that it can take all it wishes when it's here I get it, made in a [?] So you go and you're gone Only us lingers on There is no acceptance like the past And I always see from my point of view You just never listen and talk to me Even if I smell, you wouldn't say You just stand and listen and talk to me You don't even concentrate on what you say No, you and your fingers always sit there and fiddle with me You never speak about what you'd smell if you could hear me Drain (Yeah Click over Click over, that's it then Right That's it then, yeah Do you wanna play it?)

 

Vertaling

We komen en gaan Noch snel, noch te langzaam We houden alle kranten in de gaten Maar ik wens God dat ze zeggen Wat ze aan het doen zijn Als het hier komt Mmm, de meisjes zijn zo glad And you, your youth Al je visioenen zijn ineengestort Je verwacht het terug, in feite Maar doe het alsjeblieft niet weer, oh Waarom kom je nooit met me praten? Ik zal me concentreren op wat je ook zegt Hier komt het musket Met al zijn kracht Ik weet dat het alles kan nemen wat het wenst als het hier is. Ik krijg het, gemaakt in een [?] Dus je gaat en je bent weg Alleen wij blijven hangen Er is geen acceptatie zoals het verleden En ik zie altijd vanuit mijn standpunt Je luistert gewoon nooit en praat niet met me Zelfs als ik stink, zou je het niet zeggen Je staat gewoon en luistert en praat met me Je concentreert je niet eens op wat je zegt Nee, jij en je vingers zitten daar altijd en rommelen met mij Je praat nooit over wat je zou ruiken als je me kon horen Drain (Yeah Klik op. Klik op, dat is het dan Rechts Dat is het dan, ja. Wil je het spelen?)