Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Sound Songtekst: I Can T Escape Myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Sound - I Can T Escape Myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Can T Escape Myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Sound! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Sound en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Can T Escape Myself .

Origineel

So many feelings Pent up in here Left all alone, I'm with The one I most fear. I'm sick and I'm tired Of reasoning; Just want to break out, Shake off this skin. I, I can't Escape myself. All my problems Loom larger than life I can't swallow Another slice. Seems like my shadow Mocks every stride. I learn to live with What's trapped inside?

 

Vertaling

Zo veel gevoelens Opgekropte hier Al alleen gelaten, ik ben met Degene die ik het meest vrezen. Ik ben ziek en ik ben moe Redenering; Ik wil gewoon om uit te breken, Schud deze huid. Ik, ik kan niet Escape mezelf. Al mijn problemen Weefgetouw groter dan het leven Ik kan niet slikken Een ander segment. Lijkt alsof mijn schaduw Bespot elke stap. Ik leren leven met Wat zit er in opgesloten?