Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sounds Songtekst: dance with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sounds - dance with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sounds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sounds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with me .

Origineel

It's funny how we've seem, funny how we can even walk up straight. Last night you sat home waiting, and I got home much too late, yeah to late. So what if we loose our minds, so what if it doesn't make much sense. At least we know we're lazy, at least we know how to play, we're so great. Well come on, well come on, hon' get up and dance with me yeah. Well no more, well no more blue days and lonely years. And I'm afraid I need my baby, I'm afraid he doesn't know it yet. Someday I will tell him maybe, It's been like this since I don't know when, but it's great. Well come on, well come on, hon' get up and dance with me yeah. Well no more, well no more blue days and lonely years. Well come on, well come on, hon' get up and dance with me yeah. Well no more, well no more blue days for you my dear. I was been told, you will never grow old, if you live your too fast. But I don't need to rest, I'm not old and tired, but I've been through fire and I've seen enough, and I might never be the same again, but have you seen my friends, they're just the same. Well come on, well come on, hon' get up and dance with me yeah. Well no more, well no more blue days and lonely years. Well come on, well come on, hon' get up and dance with me yeah. Well no more, well no more blue days for you my dear.

 

Vertaling

Het is grappig hoe we lijken, grappig hoe we zelfs rechtop kunnen lopen. Gisteravond zat je thuis te wachten, en ik kwam veel te laat thuis, ja te laat. Dus wat als we ons verstand verliezen, dus wat als het niet veel zin heeft. We weten tenminste dat we lui zijn, we weten tenminste hoe we moeten spelen, we zijn zo geweldig. Nou kom op, nou kom op, schat sta op en dans met me ja. Nou niet meer, nou niet meer blauwe dagen en eenzame jaren. En ik ben bang dat ik mijn baby nodig heb, ik ben bang dat hij het nog niet weet. Op een dag zal ik het hem misschien vertellen, Het is al zo sinds ik weet niet wanneer, maar het is geweldig. Nou kom op, nou kom op, schat sta op en dans met me ja. Nou niet meer, nou niet meer blauwe dagen en eenzame jaren. Nou kom op, nou kom op, schat sta op en dans met me ja. Geen blauwe dagen meer voor jou, mijn liefste. Mij is verteld, je zult nooit oud worden, als je te snel leeft. Maar ik hoef niet te rusten, ik ben niet oud en moe, maar ik ben door het vuur gegaan en ik heb genoeg gezien, en ik zal misschien nooit meer dezelfde zijn, maar heb je mijn vrienden gezien, ze zijn net hetzelfde. Nou kom op, nou kom op, schat' sta op en dans met me ja. Nou niet meer, nou niet meer blauwe dagen en eenzame jaren. Nou kom op, nou kom op, schat sta op en dans met me ja. Nou geen blauwe dagen meer, nou geen blauwe dagen meer voor jou mijn liefste.