Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sounds Songtekst: lost in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sounds - lost in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lost in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sounds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sounds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lost in love .

Origineel

I realize the best part of love is the thinnest slice And it don't count for much But I'm not letting go I believe there's still much to believe in So lift your eyes if you feel you can Reach for a star and I'll show you a plan I figured it out What I needed was someone to show me You know you can't fool me I've been loving you too long It started so easy You want to carry on (chorus) Lost in love and I don't know much Was I thinking aloud and fell out of touch? But I'm back on my feet and eager to be what you wanted So lift your eyes if you feel you can Reach for a star and I'll show you a plan I figured it out What I needed was someone to show me You know you can't fool me I've been loving you too long It started so easy You want to carry on (chorus) You know you can't fool me I've been loving you too long It started so easy You want to carry on (chorus) Now I'm lost, lost in love, lost in love, lost in love Now I'm lost, lost in love, lost in love, lost in love Lost in love, lost in love, lost in love Lost in love, lost in love, lost in love

 

Vertaling

Ik besef dat het beste deel van de liefde het dunste stukje is En het telt niet voor veel Maar ik laat niet los Ik geloof dat er nog veel is om in te geloven Dus hef je ogen op als je voelt dat je kunt Reik naar een ster en ik zal je een plan laten zien Ik heb het uitgedokterd. Wat ik nodig had was iemand die het me liet zien Je weet dat je me niet voor de gek kunt houden Ik hou al te lang van je Het begon zo makkelijk You want to carry on (refrein) Lost in love and I don't know much Was ik hardop aan het denken en viel ik uit de toon? Maar ik ben terug op mijn voeten en enthousiast om te zijn wat je wilde Dus richt je ogen op als je voelt dat je kunt Reik naar een ster en ik zal je een plan laten zien Ik heb het uitgedokterd. Wat ik nodig had was iemand die het me liet zien Je weet dat je me niet voor de gek kunt houden Ik hou al te lang van je Het begon zo makkelijk You want to carry on (refrein) Je weet dat je me niet voor de gek kunt houden I've been loving you too long It started so easy You want to carry on (refrein) Now I'm lost, lost in love, lost in love, lost in love Now I'm lost, lost in love, lost in love, lost in love Verloren in liefde, verloren in liefde, verloren in liefde Verloren in liefde, verloren in liefde, verloren in liefde