Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sounds Songtekst: something to die for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sounds - something to die for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something to die for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sounds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sounds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something to die for .

Origineel

Working for another hour tonight Staring at the wall and let the time just pass me by You might think you know me, but it's all just a face Trying to ignore when people screaming my name (Screaming my name) Walking by a house with colorful lights There's a sign, an invitation from the woman inside Talk about your boyfriend, talk about your wife It's just a different way of living your life When something's right, then something is worth to die for When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for Don't say goodbye, just leave an open door I wanna hear you say, you give me something to die for Searching for another reason to stay Slowly my regrets are fading away You leave me on my own to find out what's real You say you want your freedom, but it's not how I feel When something's right, then something is worth to die for When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for Don't say goodbye, just leave an open door I wanna hear you say, you give me something to die for When I feel that something is right You give me something to die for When something's right, then something is worth to die for When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for When something's right, then something is worth to die for When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for Don't say goodbye, just leave an open door I wanna hear you say, you give me something to die for I wanna hear you say, you give me something to die for I wanna hear you say, you give me something to die for

 

Vertaling

Nog een uur werken vanavond Ik staar naar de muur en laat de tijd gewoon aan me voorbij gaan. Je denkt misschien dat je me kent, maar het is allemaal maar een gezicht Proberen te negeren wanneer mensen mijn naam schreeuwen (Schreeuwen mijn naam) Lopend langs een huis met kleurrijke lichten Er is een teken, een uitnodiging van de vrouw binnen Praat over je vriend, praat over je vrouw. Het is gewoon een andere manier om je leven te leiden. Als iets goed is, dan is iets het waard om voor te sterven Als ik voel dat iets verkeerd is, dan is iets de moeite waard om voor te vechten Zeg geen vaarwel, maar laat een deur open. Ik wil je horen zeggen, dat je me iets geeft om voor te sterven Zoekend naar een andere reden om te blijven Langzaam vervaagt mijn spijt Je laat me alleen om uit te vinden wat echt is Je zegt dat je je vrijheid wilt, maar zo voel ik me niet Als iets goed is, dan is iets het waard om voor te sterven Als ik voel dat iets verkeerd is, dan is iets het waard om voor te vechten Zeg geen vaarwel, maar laat een deur open Ik wil je horen zeggen, dat je me iets geeft om voor te sterven Wanneer ik voel dat iets juist is Je geeft me iets om voor te sterven Als iets goed is, dan is iets het waard om voor te sterven Wanneer ik voel dat iets verkeerd is, dan is iets de moeite waard om voor te vechten Als iets goed is, dan is iets de moeite waard om voor te sterven Als ik voel dat iets verkeerd is, dan is iets de moeite waard om voor te vechten Zeg geen vaarwel, maar laat een deur open Ik wil je horen zeggen, dat je me iets geeft om voor te sterven Ik wil je horen zeggen, dat je me iets geeft om voor te sterven Ik wil je horen zeggen, dat je me iets geeft om voor te sterven