Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the spaniels Songtekst: people will say we're in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the spaniels - people will say we're in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van people will say we're in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the spaniels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the spaniels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals people will say we're in love .

Origineel

Why do they think up stories that link my name with yours? Why do the neighbors chatter all day, behind their doors? I know a way to prove what they say is quite untrue. Here is the gist, a practical list of "donts" for you. Don't throw bouquets at me Don't please my folks too much Don't laugh at my jokes too much People will say we're in love! Don't sigh and gaze at me Your sighs are so like mine Your eyes mustn't glow like mine People will say we're in love! Don't start collecting things Give me my rose and my glove. Sweetheart they're suspecting things People will say we're in love. Don't praise my charm too much Don't look so vain with me Don't stand in the rain with me People will say we're in love! Don't take my arm too much Don't keep your hand in mine Your hand feels so grand in mine People will say we're in love! Don't dance all night with me Till the stars fade from above. They'll see it's alright with me People will say we're in love.

 

Vertaling

Waarom verzinnen ze verhalen die mijn naam met de jouwe verbinden? Waarom kletsen de buren de hele dag, achter hun deuren? Ik weet een manier om te bewijzen dat wat ze zeggen niet waar is. Hier is de essentie, een praktische lijst van "donts" voor jou. Gooi geen boeketten naar me Doe mijn ouders niet te veel plezier Lach niet te veel om mijn grappen Mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn! Zucht niet en staar naar me Jouw zuchten zijn zo als de mijne Je ogen mogen niet stralen als de mijne De mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn! Begin geen dingen te verzamelen Geef me mijn roos en mijn handschoen. Lieverd, ze vermoeden dingen. De mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn. Prijs mijn charme niet te veel Kijk niet zo ijdel met mij Ga niet met mij in de regen staan De mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn! Neem mijn arm niet te veel Hou je hand niet in de mijne Je hand voelt zo groots in de mijne Mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn! Dans niet de hele nacht met mij Tot de sterren van boven verdwijnen. Ze zullen zien dat het goed met me gaat De mensen zullen zeggen dat we verliefd zijn.