Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the spinners Songtekst: love or leave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the spinners - love or leave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love or leave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the spinners! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the spinners en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love or leave .

Origineel

When you have tried to give your all You try to stand and then you fall There is no crutch for love that's lame When you find out, it's all a game (Then you came along) Behind all the pretty trimmings (Don't wanna do wrong) But with you there ain't no limit So love or leave Get yourself together, baby (Love or leave) You may never get another chance (Love me or leave me) Oh babe (Love me or leave me) Love me or leave me, baby (Love me or leave me) That's what it's all about (Love me or leave me) Hey, hey, hey, hey, hey Love has it's ways of breaking through You must decide if I'm for you Then when the way began to die Keep walking fast, don't break your stride When darkness has come We're laying in a daydream (Said it's no fun) And you give your partner everything (Love or leave) Get it, get it together, girl (Love or leave) You may never get another chance (Love me or leave me) I gotta find out (Love me or leave me) Oh babe (Love me or leave me) Our love won't have a doubt, no, no, no (Love me or leave me) Just love me, baby, love me (Love me or leave me) Baby, if you stay, here's what I'll do (Love me or leave me) Try my best to make you my girl (Love me or leave me) Try to pass on you Hey, baby, wanna talk to you, girl (Love me or leave me) There's no limit to what I'll do (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) I got to work out, I got to work out (Love me or leave me) We can be happy, baby (Love me or leave me) All you got to do, hey, hey All you got to do is love me, baby (Love me or leave me) Stay by my side (Love me or leave me) That's all it takes to keep us satisfied (Love me or leave me) Did I hear you say you don't believe me? (Love me or leave me) [Incomprehensible] (Love me or leave me) Try to do what a good man should (Love me or leave me) Hey, Lord, I know I did not [Incomprehensible] (Love me or leave me) I tried to build you up when you were sinking down (Love me or leave me) Turned your life around, I put a smile on your face (Love me or leave me) Where there was a frown Let's get it together (Love me or leave me) Let's see if you and I Can turn the world around with love (Love me or leave me) Why don't you stay, baby? (Love me or leave me) Better get yourself together (Love me or leave me) If you need me, if you want me (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) Working, working on my heart, baby (Love me or leave me) I got my heart on Saying I'm in love with you (Love me or leave me) Here you come trying to do Some things you do Gon', gon', gonna get it (Love me or leave me) (Love me or leave me) I don't care, I done my best (Love me or leave me) Say you gonna stay Then we gotta do it my way (Love me or leave me) Baby, sit down Let me talk to you, baby (Love me or leave me) (Love me or leave me) Hey, you better have to do your thang (Love me or leave me) Baby, hey, baby Tell me, why don't you stay Stay for a brighter day Why don't you hang around? While we get back down

 

Vertaling

Als je hebt geprobeerd om alles te geven Je probeert te staan en dan val je Er is geen kruk voor de liefde die kreupel is Wanneer je erachter komt, dat het allemaal een spel is (Toen kwam jij langs) Behind all the pretty trimmings (Wil niet verkeerd doen) But with you there ain't no limit So love or leave Get yourself together, baby (Love or leave) You may never get another chance (Hou van me of verlaat me) Oh babe Love me or leave me Love me or leave me, baby (Hou van me of verlaat me) That's what it's all about (Hou van me of verlaat me) Hey, hey, hey, hey, hey Love has it's ways of breaking through Je moet beslissen of ik voor jou ben Then when the way began to die Blijf snel lopen, breek je pas niet When darkness has come Liggen we in een dagdroom (Said it's no fun) En je geeft je partner alles (Love or leave) Get it, get it together, girl (Love or leave) You may never get another chance (Hou van me of verlaat me) I gotta find out (Hou van me of laat me) Oh babe Love me or leave me Our love won't have a doubt, no, no, no (Love me or leave me) Just love me, baby, love me (Love me or leave me) Baby, if you stay, here's what I'll do (Love me or leave me) Doe mijn best om je mijn meisje te maken (Love me or leave me) Try to pass on you Hey, baby, wanna talk to you, girl (Love me or leave me) There's no limit to what I'll do (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) I got to work out, I got to work out (Love me or leave me) We can be happy, baby (Love me or leave me) All you got to do, hey, hey All you got to do is love me, baby (Love me or leave me) Stay by my side (Love me or leave me) That's all it takes to keep us satisfied (Love me or leave me) Did I hear you say you don't believe me? (Love me or leave me) [Onbegrijpelijk] (Love me or leave me) Probeer te doen wat een goed mens zou moeten doen (Love me or leave me) Hey, Heer, ik weet dat ik niet [Onbegrijpelijk] (Love me or leave me) I tried to build you up when you were sinking down (Love me or leave me) Turned your life around, I put a smile on your face (Love me or leave me) Where there was a frown Let's get it together (Love me or leave me) Laten we eens kijken of jij en ik Can turn the world around with love (Love me or leave me) Why don't you stay, baby? (Love me or leave me) Better get yourself together (Love me or leave me) If you need me, if you want me (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) (Love me or leave me) Werken, werken aan mijn hart, baby (Love me or leave me) I got my heart on Saying I'm in love with you (Love me or leave me) Here you come trying to do Some things you do Gon', gon', gonna get it (Love me or leave me) (Love me or leave me) I don't care, I done my best (Love me or leave me) Say you gonna stay Then we gotta do it my way (Love me or leave me) Baby, sit down Let me talk to you, baby (Love me or leave me) (Love me or leave me) Hey, you better have to do your thang (Love me or leave me) Baby, hey, baby Tell me, why don't you stay Stay for a brighter day Why don't you hang around While we get back down