Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the stanley brothers Songtekst: think of what you've done

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the stanley brothers - think of what you've done ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van think of what you've done? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the stanley brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the stanley brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals think of what you've done .

Origineel

Is it true that I've lost you Am I not the only one After all this pain and sorrow Darling think of what you've done Heart to heart dear how I need you Like the flowers need the dew Loving you has been my life, dear I can't believe we're really through I'll go back to old Virginia Where the mountains meet the sky In those hills I learned to love you Let me stay there till I die

 

Vertaling

Is het waar dat ik je kwijt ben Ben ik niet de enige Na al deze pijn en verdriet Lieverd denk aan wat je hebt gedaan Van hart tot hart liefste, hoe ik je nodig heb Zoals de bloemen de dauw nodig hebben Van jou houden is mijn leven geweest, liefste Ik kan niet geloven dat we echt klaar zijn Ik ga terug naar het oude Virginia Waar de bergen de hemel ontmoeten In die heuvels heb ik geleerd van je te houden Laat me daar blijven tot ik sterf