Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the starting line Songtekst: the drama summer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the starting line - the drama summer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the drama summer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the starting line! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the starting line en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the drama summer .

Origineel

We can wait for the wind to blow Or give me a look so cold It gives me chills And ends the summer war My eyes roll around And over and again Falling down, dizzy with sunstroke I'll be there and I'll try to identify Try to look through the Gray skies in your eyes And pick up everything you left behind Cross your fingers and pray for winter I'll be there painting the town your Favorite Color I guess I'll call or see you around I guess I'll call or see you around

 

Vertaling

We kunnen wachten tot de wind waait Of me een blik geven zo koud Dat ik er rillingen van krijg En de zomeroorlog beëindigt Mijn ogen rollen rond En steeds weer Vallen neer, duizelig van de zonnesteek Ik zal er zijn en ik zal proberen me te identificeren Proberen te kijken door de Grijze luchten in je ogen En raap alles op wat je achterliet Kruis je vingers en bid voor de winter Ik zal daar zijn en de stad jouw Favoriete Kleur Ik denk dat ik je wel zal bellen of zien Ik denk dat ik je zal bellen of je zal zien