Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the starting line Songtekst: this ride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the starting line - this ride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this ride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the starting line! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the starting line en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this ride .

Origineel

It says hold on and take this ride And set aside Memories of all the times When you collide Then you'll leave me here to die Here's the things I meant But never said It says sit back and take the time To lose your mind And find out what its like to die So where's my spine When its time to give an obvious and simple reason why I won't write again What do you see When you look at me Do you take me for a fool So what makes you play this game With results always the same And nothing but bad reputations to gain It speaks to me like all is fine And I could cry From all the bends and breaks that I Took this time When happiness is based on lies Its so hard its too hard to tell the truth What do you see When you look at me Do you take me for a fool This fool is through This fool is through This fool is through What do you see When you look at me Do you take me for a fool What do you see When you look at me Do you take me for a fool It says hold on and take this ride And set aside Memories of all the times When you collide Then you'll leave me here to die Here's the things I meant But never said

 

Vertaling

Het zegt hou je vast en neem deze rit En zet opzij Herinneringen aan al die keren Wanneer je botst Dan laat je me hier achter om te sterven Hier zijn de dingen die ik bedoelde Maar nooit gezegd Het zegt leun achterover en neem de tijd Om je geest te verliezen en uit te vinden hoe het is om te sterven Dus waar is mijn ruggengraat Wanneer het tijd is om een duidelijke en simpele reden te geven waarom ik niet meer zal schrijven Wat zie je Als je naar me kijkt Neem je me voor de gek Dus waarom speel je dit spel Met altijd dezelfde resultaten En niets dan slechte reputaties te winnen Het spreekt tot mij alsof alles in orde is En ik zou kunnen huilen Van alle bochten en breuken die ik Deze keer heb genomen Wanneer geluk gebaseerd is op leugens Het is zo moeilijk om de waarheid te vertellen Wat zie je Als je naar me kijkt Neem je me voor een dwaas Deze dwaas is erdoor Deze dwaas is erdoor Deze dwaas is erdoor Wat zie je Als je naar me kijkt Neem je me voor een dwaas Wat zie je Als je naar me kijkt Neem je me voor een dwaas Het zegt hou je vast en neem deze rit En zet opzij Herinneringen van alle keren Wanneer je botst Dan laat je me hier achter om te sterven Hier zijn de dingen die ik bedoelde Maar nooit gezegd