Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the statler brothers Songtekst: all i have to offer you is me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the statler brothers - all i have to offer you is me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i have to offer you is me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the statler brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the statler brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i have to offer you is me .

Origineel

Before you take another step there's something you should know About the years ahead and how they'll be You'll be living in a world where roses hardly ever grow Cause all I have to offer you is me There'll be no mansions waiting on the hills with crystal chandeliers Then there'll be no fancy clothes for you to wear Everything I have is standing here in front of you to see All I have to offer you is me Sweetheart I'll give you all my love in every way I can But make sure it's what you want while you're still free The only gold I have for you is in this wedding band And all I have to offer you is me There'll be no mansions waiting on the hills

 

Vertaling

Voordat je een nieuwe stap zet is er iets wat je moet weten over de komende jaren en hoe ze zullen zijn Je zult leven in een wereld waar rozen bijna nooit groeien Want alles wat ik je te bieden heb, ben ik Er zullen geen herenhuizen wachten op de heuvels met kristallen kroonluchters Dan zullen er geen mooie kleren voor je zijn om te dragen Alles wat ik heb, staat hier voor je om te zien Alles wat ik je te bieden heb, ben ik Lieverd, ik zal je al mijn liefde geven op elke manier die ik kan Maar zorg ervoor dat het is wat je wilt, nu je nog vrij bent Het enige goud dat ik voor je heb zit in deze trouwring En alles wat ik je te bieden heb, ben ik Er zullen geen herenhuizen wachten op de heuvels