Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the statler brothers Songtekst: amazing grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the statler brothers - amazing grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amazing grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the statler brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the statler brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amazing grace .

Origineel

Amazing Grace, how sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost but now I'm found Was blind but now I see It was Grace that taught my heart to fear And Grace my fears relieved How precious did that Grace appear The hour I first believed Through many dangers, toils and snares I have already come It is Grace that brought me safe thus far And Grace will lead me home When we've been there ten thousand years Bright shining as the sun We've no less days to sing God's praise Than when we've first begun Amazing Grace, how sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost but now I'm found Was blind but now I see I once was lost but now I'm found Was blind but now I see

 

Vertaling

Amazing Grace, hoe zoet het geluid Dat redde een stakker als ik Ik was eens verloren maar nu ben ik gevonden Was blind maar nu zie ik Het was genade die mijn hart leerde te vrezen En genade verlichtte mijn angsten Hoe kostbaar was die genade Het uur dat ik voor het eerst geloofde Door vele gevaren, kwellingen en strikken ben ik al gekomen. Het is genade die me veilig bracht tot nu toe En genade zal me naar huis leiden Als we daar tienduizend jaar zijn geweest. Schijnend als de zon We hebben niet minder dagen om Gods lof te zingen than when we've first begun Amazing Grace, how sweet the sound That saved a wretch like me Ik was eens verloren maar nu ben ik gevonden Was blind maar nu zie ik Ik was eens verloren maar nu ben ik gevonden Was blind maar nu zie ik