Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Staves Songtekst: I Try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Staves - I Try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Staves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Staves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Try .

Origineel

I wake, curled like a field mouse, Wrapped in your arms, I know The house is still asleep. Seasons pass in a hurry. "Do not forget", he said, "I know you best of all". I burn, I break, I try to do right. You ache, you kiss, you curse, But you lie with me tonight. I am a wisp of a woman, Caught in a gust of wind I disappear, like smoke. You are, cover to cover, From beginning to end, my friend, The man you ought to be. I burn, I break, I try to do right. You ache, you kiss, you curse, But you lie with me tonight. I burn, I break, I try to do right. You ache, you kiss, you curse, But you lie with me tonight. Read more at

 

Vertaling

Ik word wakker, gekruld als een veldmuis, Verpakt in je armen, ik weet Het huis is nog steeds in slaap. Seizoenen passeren in een haast. "Vergeet niet", zei hij, "Ik weet dat je het beste van alles." Ik brand, ik breek, ik probeer goed te doen. Je pijn, je kussen, u vervloeken, Maar je bij me liggen vanavond. Ik ben een sliert van een vrouw, Gevangen in een windvlaag Ik verdwijnen, als rook. Je bent, kaft tot kaft, Van begin tot eind, mijn vriend, De man die je zou moeten zijn. Ik brand, ik breek, ik probeer goed te doen. Je pijn, je kussen, jevloek, Maar je bij me liggen vanavond. Ik brand, ik breek, ik probeer goed te doen. Je pijn, je kussen, u vervloeken, Maar je bij me liggen vanavond. Lees meer op