Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the stereo Songtekst: 1994

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the stereo - 1994 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1994? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the stereo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the stereo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1994 .

Origineel

I'll wear my army coat Cause that's all that I own I won't forget about The time spent so alone You wear your navy shirt And plaid skirt, no cell phone Those were our better days I'd die to be there today In 1994 it seems so far away from 1998 We use to say that we would never let go We use to say things were OK but now I don't know I'm afraid to wake up so I won't If you know any other way, I don't Where were you before 1994? Why did you walk away in 1998? I can't take anymore cause 1994 It seems so far away from 1998 The songs we use to sing The walks that we would talk Forget about those days A childish, nostalgic walk

 

Vertaling

Ik zal mijn legerjas dragen Want dat is alles wat ik bezit Ik zal niet vergeten The time spent so alone Je draagt je marine shirt En een geruite rok, geen mobiele telefoon Dat waren onze betere dagen Ik zou sterven om daar vandaag te zijn In 1994 lijkt het zo ver weg van 1998 We zeiden altijd dat we nooit zouden loslaten We zeiden altijd dat alles goed was, maar nu weet ik het niet meer Ik ben bang om wakker te worden dus doe ik het niet Als jij een andere manier weet, weet ik het niet. Waar was je voor 1994? Waarom liep je weg in 1998? Ik kan er niet meer tegen, want 1994... Het lijkt zo ver weg van 1998 De liedjes die we zongen De wandelingen die we zouden maken Vergeet die dagen Een kinderachtige, nostalgische wandeling