Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the stooges Songtekst: scene of the crime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the stooges - scene of the crime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scene of the crime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the stooges! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the stooges en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scene of the crime .

Origineel

Out in the suburbs, I met my true found love Out in the suburbs, I met my true found love She gave me money, gave me head Gave me everything and she laid my bed And that ain't all She was fine but now she's gettin' old She was fast but now she's gettin' slow I can't go back to you I can't go back to you Can't go back, second time Never return to the Scene of the Crime I need an alibi I need an alibi I need an alibi, just to live my life I need everything I need everything I need everything in this whole world All the money and all the girls All the scenes and all the fun Everything and everyone I won't live in an ordinary world, no I won't have an ordinary girl Can't come back A second time Gotta get away from the scene of the crime Scene of the crime I need an alibi I need an alibi

 

Vertaling

In de buitenwijken ontmoette ik mijn ware liefde In de buitenwijken ontmoette ik mijn ware liefde Ze gaf me geld, gaf me hoofd Gaf me alles, en ze legde mijn bed And that ain't all She was fine but now she's gettin' old She was fast but now she's gettin' slow I can't go back to you I can't go back to you Can't go back, second time Keer nooit terug naar de plaats van de misdaad Ik heb een alibi nodig Ik heb een alibi nodig Ik heb een alibi nodig, alleen maar om mijn leven te leiden Ik heb alles nodig ik heb alles nodig Ik heb alles nodig in deze hele wereld Al het geld en al de meisjes Al de scènes en al het plezier Alles en iedereen Ik wil niet in een gewone wereld leven, nee Ik wil geen gewoon meisje Ik kan niet terugkomen Een tweede keer Gotta get away from the scene of the crime Scène van de misdaad Ik heb een alibi nodig Ik heb een alibi nodig.