Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the story so far Songtekst: light year

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the story so far - light year ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van light year? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the story so far! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the story so far en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals light year .

Origineel

[Verse 1] Come down on me I won't be anyone else Clip time with me, ride with me chasing my thrills He's leaving me, even you and everyone else It seems it's getting worse but who can really tell [Pre-Chorus] I'm stepping outside now I'll leave you behind now I finally came down I'm ready to let it all out [Chorus] How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick [Verse 2] Look down on me but try to be there for me still Doesn't really seem like you're loving yourself Why don't you climb to the top of my hill And rest up your legs on the stone [Pre-Chorus] I'm stepping outside now I'll leave you behind now I finally came down I'm ready to let it all out [Chorus] How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick [Bridge] Never try to lie to me 'cause you will fuck up everything Toss a number in my lottery You aren't who you try to be, no Never try to lie to me 'cause you will fuck up everything Toss a number in my lottery You aren't who you try to be at all Never try to lie to me, don't fuck up everything Toss a number in my lottery You aren't who you wanna be [Chorus] How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick How did I get here Feels like a lightyear I should have no fear Yet my hands are slick

 

Vertaling

[Verse 1] Come down on me I won't be anybody else Clip tijd met mij, rij met mij achter mijn sensatie aan Hij verlaat me, zelfs jou en alle anderen Het lijkt erger te worden maar wie kan het echt zeggen [Pre-Chorus] I'm stepping outside now I'll leave you behind now Ik ben eindelijk naar beneden gekomen I'm ready to let it all out [refrein] Hoe ben ik hier gekomen Het voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Toch zijn mijn handen glad Hoe ben ik hier gekomen Voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Toch zijn mijn handen glad [Vers 2] Kijk op me neer maar probeer er toch voor me te zijn Het lijkt er niet echt op dat je van jezelf houdt Waarom klim je niet naar de top van mijn heuvel And rest up your legs on the stone [Pre-Chorus] I'm stepping outside now I'll leave you behind now I finally came down I'm ready to let it all out [Chorus] Hoe ben ik hier gekomen Het voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Toch zijn mijn handen glad Hoe ben ik hier gekomen Voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Toch zijn mijn handen glad [Bridge] Probeer nooit tegen me te liegen, want je verpest alles Gooi een nummer in mijn loterij Je bent niet wie je probeert te zijn, nee Probeer nooit tegen me te liegen, want je verneukt alles Gooi een nummer in mijn loterij Je bent helemaal niet wie je probeert te zijn Probeer nooit tegen me te liegen, verneuk niet alles Gooi een nummer in mijn loterij Je bent niet wie je wilt zijn [Chorus] Hoe ben ik hier gekomen Het voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Yet my hands are slick Hoe ben ik hier gekomen Voelt als een lichtjaar Ik zou geen angst moeten hebben Yet my hands are slick Hoe ben ik hier gekomen Voelt als een lichtjaar I should have no fear Yet my hands are slick Hoe ben ik hier gekomen Voelt als een lichtjaar I should have no fear Yet my hands are slick