Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Stranglers Songtekst: Let Me Down Easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Stranglers - Let Me Down Easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let Me Down Easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Stranglers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Stranglers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let Me Down Easy .

Origineel

Let me down easy When I rest my weary head After all my words are said When my eyelids close with the weight of a hundred years Please Let me down easy Let me down easy My boat can slip away into a calmer sea Let me down easy I know there'll be nothing to fear Let me down easy My body slips away out into weightlessness Let me down easy Now I know that there's nothing to fear Let me down easy When I rest my aching heart After it's been torn apart When my tears have flowed on the tide of a hundred seas Please Let me down easy Let me down easy Affection slips away into my memory Let me down easy There's a better time waiting for me Let me down easy

 

Vertaling

Let me down gemakkelijk Als ik rust mijn vermoeide hoofd Na al mijn woorden worden gezegd Toen mijn oogleden dicht met het gewicht van een honderd jaar Laat het me makkelijk Laat me naar beneden gemakkelijk Mijn boot weg kan glijden in een rustiger zee Let me down gemakkelijk Ik weet dat er dan niets te vrezen Let me down gemakkelijk Mijn lichaam glijdt weg uit in gewichtloosheid Let me down gemakkelijk Nu weet ik dat er niets te vrezen Let me down gemakkelijk Als ik rust mijn pijnlijke hart Na het uit elkaar is gescheurd Toen mijn tranen hebben gevloeid op het tij van dehonderd zeeën Laat het me makkelijk Laat me naar beneden gemakkelijk Genegenheid glijdt weg in mijn geheugen Let me down gemakkelijk Er is een betere tijd op me te wachten Let me down gemakkelijk