Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the stranglers Songtekst: out of my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the stranglers - out of my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out of my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the stranglers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the stranglers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out of my mind .

Origineel

Out of my mind, I can't get you Out of my mind, I can't get you I'll tell you somethng, I feel hung over today I'll tell you something, this head just won't go away But when you smile, my day gets brighter And in a while, my head's gone away Out of my mind, I can't get you Out of my mind, I can't get you Let me tell you something, I'm high from talking to you I'll tell you something, your smell works better than glue And when you smile, I see the colours And in a while, there's a world brand new Out of my mind, out of my mind Out of my mind, I can't get you I'll tell you something, I got to see you today I'll tell you something, nothing can get in our way And when you smile, I see the sunrise And in a while, out of things to say Out of my mind, I can't get you

 

Vertaling

Uit mijn gedachten, ik kan je niet krijgen Uit mijn gedachten, ik kan je niet krijgen Ik zal je wat zeggen, ik heb vandaag een kater Ik zal je wat zeggen, dit hoofd wil maar niet weggaan Maar als je lacht, wordt mijn dag vrolijker En over een tijdje, is mijn hoofd weg Uit mijn gedachten, ik kan je niet krijgen Uit mijn gedachten, ik kan je niet krijgen Laat me je iets vertellen, ik ben high van het praten met jou Ik zal je wat vertellen, jouw geur werkt beter dan lijm En als je lacht, zie ik de kleuren En over een tijdje, is er een gloednieuwe wereld Uit mijn gedachten, uit mijn gedachten Uit mijn gedachten, ik kan je niet krijgen Ik zal je iets vertellen, ik moet je vandaag zien Ik zal je iets vertellen, niets kan ons in de weg staan En als je lacht, zie ik de zonsopgang And in a while, out of things to say Out of my mind, I can't get you