Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the stranglers Songtekst: souls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the stranglers - souls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van souls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the stranglers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the stranglers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals souls .

Origineel

Just like an Indian I climb Offering sacrifice Up to the temple on the hill Can human heart suffice? Can I survive the world alone Without a well within my home Without the one idol's love Shining down upon me? She eats Souls She eats Souls All that I'm offering's the heart That's all I have to give With all this heat surrounding me My deity forgives And if she needs it every day I'll climb the steps my savage way Uttering incantations up up above me She eats Souls She eats Souls Souls Can I survive the world alone Without a well within my home Without the one idol's love Shining down upon one? She eats Souls She eats Souls

 

Vertaling

Net als een indiaan klim ik offers brengend Tot aan de tempel op de heuvel Kan een menselijk hart volstaan? Kan ik de wereld alleen overleven Zonder een bron in mijn huis Zonder de liefde van het ene idool die op mij neer schijnt? Ze eet zielen Ze eet zielen Alles wat ik aanbied is het hart Dat is alles wat ik te geven heb Met al die hitte om me heen Mijn godheid vergeeft En als ze het elke dag nodig heeft Ik zal de trappen beklimmen op mijn woeste manier Bezweringen uitspreken boven mij Ze eet zielen Ze eet zielen Zielen Kan ik de wereld alleen overleven Zonder een bron in mijn huis Zonder de liefde van het ene idool die op mij neer schijnt? Ze eet zielen Ze eet zielen