Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the struts Songtekst: she makes me feel like

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the struts - she makes me feel like ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she makes me feel like? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the struts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the struts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she makes me feel like .

Origineel

Breakfast is burning, kettle stopped working Milk in the fridge gone sour Ignorant faces, ice on my laces Delays on the underground Petrol is rising, leaders are lying Watching the world melt down Signal is fading, can't hear what you're saying My minutes are running out She makes me fell like She makes me fell like She's my pick me up, pick me up The traffic is crawling, my wages are falling So long is gone my holiday Sick of the warning, a different story With voices that sound the same I wish it was cheaper, scared of the meter Watching the second hand Late to the station, lost in translation Stuck in a taxi cab She makes me feel like She makes me feel like She's my pick me up, pick me up When I wander alone, and she tells me she's home Now I'm lost but it's me in control It's the thought of her face that helps me pick up the pace The days lost, but I know She makes me feel like She makes me feel like Oh oh oh when you're lifting the world but it's just too heavy Oh oh oh she's my pick me up, pick me up P-p-pick me up Oh oh oh when you're lifting the world but it's just too heavy Oh oh oh she's my pick me up, pick me up P-p-pick me up

 

Vertaling

Het ontbijt brandt aan, de waterkoker werkt niet meer. De melk in de koelkast is zuur geworden. Onwetende gezichten, ijs op mijn veters Vertragingen in de metro Benzine stijgt, leiders liegen Ik zie de wereld in elkaar storten Signaal vervaagt, kan niet horen wat je zegt Mijn minuten raken op She makes me fell like She makes me fell like She's my pick me up, pick me up Het verkeer kruipt, mijn loon daalt So long is gone my holiday Ziek van de waarschuwing, een ander verhaal Met stemmen die hetzelfde klinken Ik wou dat het goedkoper was, bang voor de meter Kijkend naar de secondewijzer Te laat op het station, verloren in de vertaling Stuck in a taxi cab Ze geeft me het gevoel Ze geeft me het gevoel She's my pick me up, pick me up When I dwander alone, and she tells me she's home Nu ben ik verdwaald maar ik heb de controle Het is de gedachte aan haar gezicht dat me helpt het tempo op te pakken De dagen verloren, maar ik weet She makes me feel like She makes me feel like Oh oh oh als je de wereld optilt maar het is gewoon te zwaar Oh oh oh she's my pick me up, pick me up P-p-p-pick me up Oh oh oh when you're lifting the world but it's just too heavy Oh oh oh she's my pick me up, pick me up P-p-pick me up