Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the style council Songtekst: luck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the style council - luck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the style council! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the style council en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luck .

Origineel

Luck fell in the right place for me The day you happened to come by You caught me feeling all was useless And left me feeling ten feet high Now nothing again will be quite the same You gathered my fears and threw them away Luck dropped in just at the right time The time when I felt most alone All my dreams had seemed to vanish Now my nightmares have upped and gone I'm not scared of farewells, nothing's the same twice I stride through the day and I float through the night How much choice do we have in this? Like some almighty hand smashing your life into pieces One day you're washed and drowned And the next minute you're put back on land Now nothing again can be quite the same I gather my fears and I throw them away Luck, when you hold me closely Ooh, feels like summertime Luck, when you hold my hand I want it all the time Luck, in your country kisses Ooh, I love your outlook Luck, in your hills and valleys Go on talking my babbling brook

 

Vertaling

Het geluk viel op de juiste plaats voor mij De dag dat jij toevallig langskwam Je betrapte me met het gevoel dat alles zinloos was And left me feeling ten feet high Nu zal niets meer hetzelfde zijn Je verzamelde mijn angsten en gooide ze weg Het geluk kwam precies op het juiste moment De tijd dat ik me het meest alleen voelde Al mijn dromen leken te verdwijnen Nu zijn mijn nachtmerries opgestaan en verdwenen Ik ben niet bang voor afscheid, niets is twee keer hetzelfde Ik wandel door de dag en ik zweef door de nacht Hoeveel keuze hebben we in dit? Als een almachtige hand die je leven in stukken slaat De ene dag ben je gewassen en verdronken En de volgende minuut kom je weer aan land. Nu kan niets meer hetzelfde zijn Ik verzamel mijn angsten en gooi ze weg Geluk, als je me stevig vasthoudt Ooh, voelt als de zomer Geluk, als je mijn hand vasthoudt Ik wil het de hele tijd Geluk, in je plattelandskusjes Ooh, ik hou van je uitzicht Geluk, in je heuvels en valleien Ga door met praten, mijn kabbelend beekje