Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the style council Songtekst: my very good friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the style council - my very good friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my very good friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the style council! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the style council en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my very good friend .

Origineel

Down and down I went - in a spiral wheel Til I coudn't touch and I couldn't feel Then you came along and pulled me up Showed me all the things that I'd forgot Don't let it go - don't let it stop Don't let it fool - don't let it drop I've not come this far not to let it go Now I have your love I won't let it go Here is the part that I want it to be If you want to stay with me Though your precious time is hard to share It's enough for me to know you care And when or if you decide to leave Oh believe me I won't think bad of you You've made me feel - like I've always wanted to feel You've made me whole again - we're not gonna lose it until the end And just before I reach the end Let me introduce my very good friend The one who said they'd believe in me When all else around has fallen in

 

Vertaling

Naar beneden en naar beneden ging ik - in een spiraalwiel Tot ik niet meer kon aanraken en niet meer kon voelen Toen kwam jij en trok me omhoog Liet me alle dingen zien die ik vergeten was Laat het niet gaan - laat het niet stoppen Laat het niet dwalen - laat het niet vallen Ik ben niet zo ver gekomen om het niet te laten gaan Nu ik je liefde heb laat ik het niet gaan Hier is het deel dat ik wil dat het is Als je bij me wilt blijven Al is je kostbare tijd moeilijk te delen Het is genoeg voor mij om te weten dat je om me geeft En wanneer of als je besluit te vertrekken Oh geloof me ik zal niet slecht over je denken Je hebt me laten voelen - zoals ik me altijd heb willen voelen Je hebt me weer heel gemaakt - we zullen het niet verliezen tot het einde En net voordat ik het einde bereik Laat me mijn zeer goede vriend voorstellen Degene die zei dat ze in mij zouden geloven Wanneer al het andere om me heen is gevallen