Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Subs Songtekst: Can't Call Me Yours Anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Subs - Can't Call Me Yours Anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Can't Call Me Yours Anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Subs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Subs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Can't Call Me Yours Anymore .

Origineel

I'm tired of fightin', for you rock the boat I come from miles, and, well, you're at my throat I heard you say my friends are no good They say I'm lying, I'm misunderstood One more false remark, and I'm out of here 'cause I can't stand it anymore And one more nasty look from your eyes, my dear And I'm heading for the door You can play with my heart 'till it's sore You can tear it apart, that's for sure You can squeeze 'till it aches, and my poor heart will break But you can't call me yours anymore Explanations, where have I been And accusations, I know I'm obscene Your disguise is wearing thin The game is over, please shed your skin One more false remark, and I'm out of here 'cause I can't stand it anymore And one more nasty look from your eyes, my dear And I'm heading for the door You can play with my heart 'till it's sore You can tear it apart, that's for sure You can squeeze 'till it aches, and my poor heart will break But you can't call me yours anymore You can play with my heart 'till it's sore You can tear it apart, that's for sure You can squeeze 'till it aches, and my poor heart will break But you can't call me yours anymore So now you've played with my heart 'till it's sore You can tear it apart, that's for sure You can squeeze 'till it aches, and my poor heart will break But you can't call me yours anymore Read more:

 

Vertaling

Ik ben moe van het vechten, voor u de boot schommelen Ik kom uit mijl, en, nou ja, je bent in mijn keel Ik hoorde je zeggen dat mijn vrienden zijn niet goed Ze zeggen dat ik lieg, ik ben verkeerd begrepen Nog een valse opmerking, en ik ben hier weg want ik kan er niet meer tegen En nog een smerige blik van uw ogen, mijn lieve En ik ben op weg naar de deur U kunt spelen met mijn hart 'tot het zere U kunt het verscheuren, dat is zeker U kunt knijpen 'tot het pijn, en mijn arme hart zal breken Maar je kunt me niet de jouwe noemenmeer Verklaringen, waar ben ik geweest En beschuldigingen, ik weet dat ik obsceen Uw vermomming is het dragen van dunne Het spel is voorbij, dan kunt u schuur je huid Nog een valse opmerking, en ik ben hier weg want ik kan er niet meer tegen En nog een smerige blik van uw ogen, mijn lieve En ik ben op weg naar de deur U kunt spelen met mijn hart 'tot het zere U kunt het verscheuren, dat is zeker U kunt knijpen 'tot het pijn, en mijn arme hart zal breken Maar je kunt niet me jou meer noemen Je kan spelenmet mijn hart 'tot het zere U kunt het verscheuren, dat is zeker U kunt knijpen 'tot het pijn, en mijn arme hart zal breken Maar je kunt niet me jou meer noemen Dus nu je hebt gespeeld met mijn hart 'tot het zere U kunt het verscheuren, dat is zeker U kunt knijpen 'tot het pijn, en mijn arme hart zal breken Maar je kunt niet me jou meer noemen Lees meer: ​​