Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sugarcubes Songtekst: nail

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sugarcubes - nail ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nail? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sugarcubes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sugarcubes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nail .

Origineel

Walk through here When I've been just by myself I start thinking too much Unhealthy things start to happen Like gastric disorders I just go out walking With my favourite piece of wood With a 4 inch nail driven through it When I am just by myself I think too much I start polishing my behaviour Without any mercy Somehow people Don't seem to like me, I don't know why, I really don't want to hurt them When I've been just by myself I start thinking too much I know I'm not talkative What! I've become dry? An emotional biscuit That's nonsense! Sir, this nail of yours is rusty It's evil I like them but when I hit them They scream and run away Even though I say I'm sorry. I like meeting people.

 

Vertaling

Loop hier door Als ik alleen ben begin ik te veel te denken Er beginnen ongezonde dingen te gebeuren Zoals maagstoornissen. Ik ga gewoon wandelen Met mijn favoriete stuk hout Met een 4 inch spijker er doorheen geslagen Als ik alleen ben Denk ik te veel Ik begin mijn gedrag op te poetsen Zonder enige genade Op de een of andere manier lijken mensen me niet aardig vinden, Ik weet niet waarom, Ik wil ze echt geen pijn doen Als ik alleen ben begin ik te veel te denken Ik weet dat ik niet spraakzaam ben. Wat! Ben ik droog geworden? Een emotioneel koekje. Dat is onzin. Meneer, die nagel van u is verroest. Hij is slecht. Ik vind ze leuk, maar als ik ze sla... schreeuwen ze en rennen weg Ook al zeg ik dat het me spijt. Ik ontmoet graag mensen.