Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sundays Songtekst: here’s where the story ends

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sundays - here’s where the story ends ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here’s where the story ends? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sundays! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sundays en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here’s where the story ends .

Origineel

People I know, places I go Make me feel tongue tied I can see how, people look down They're on the inside Here's where the story ends People I see, weary of me Showing my good side I can see how, people look down I'm on the outside Here's, where the story ends Ooh here's, where the story ends It's that little souvenir, of a terrible year Which makes my eyes feel sore Oh I never should have said, the books that you read Were all I loved you for It's that little souvenir, of a terrible year Which makes me wonder why And it's the memories of the shed, that make me turn red Surprise, surprise, surprise Crazy I know, places I go Make me feel so tired I can see how people look down I'm on the outside Here's, where the story ends Ooh here's, where the story ends It's that little souvenir, of a terrible year Which makes my eyes feel sore And who ever would've thought, the books that you brought Were all I loved you for Oh the devil in me said, go down to the shed I know where I belong But the only thing I ever really wanted to say Was wrong, was wrong, was wrong It's that little souvenir, of a colorful year Which makes me smile inside So I cynically, cynically say, the world is that way Surprise, surprise, surprise, surprise, surprise Here's, where the story ends Ooh here's, where the story ends

 

Vertaling

Mensen die ik ken, plaatsen waar ik kom maken dat ik met mijn tong gebonden ben Ik kan zien hoe, mensen naar beneden kijken Ze zijn aan de binnenkant Hier eindigt het verhaal Mensen die ik zie, moe van mij Mijn goede kant laten zien Ik kan zien hoe de mensen op me neerkijken Ik ben aan de buitenkant Hier is, waar het verhaal eindigt Ooh hier eindigt het verhaal Het is dat kleine souvenir, van een verschrikkelijk jaar Dat mijn ogen pijn doet Oh ik had nooit moeten zeggen, de boeken die je las alles was waarom ik van je hield Het is dat kleine souvenir, van een verschrikkelijk jaar Wat me doet afvragen waarom En het zijn de herinneringen aan de schuur, die me rood doen worden Verrassing, verrassing, verrassing Gek ik weet, plaatsen waar ik ga Maken me zo moe Ik kan zien hoe mensen neerkijken I'm on the outside Hier is, waar het verhaal eindigt Ooh hier is het, waar het verhaal eindigt Het is dat kleine souvenir, van een verschrikkelijk jaar Dat mijn ogen pijn doet En wie had ooit gedacht, dat de boeken die je meebracht Alles was waarvoor ik van je hield Oh de duivel in mij zei, ga naar beneden naar de schuur Ik weet waar ik thuishoor Maar het enige wat ik ooit echt wilde zeggen Was verkeerd, was verkeerd, was verkeerd Het is dat kleine souvenir, van een kleurrijk jaar Dat me van binnen doet glimlachen Dus zeg ik cynisch, cynisch, de wereld is die kant op Verrassing, verrassing, verrassing, verrassing, verrassing Hier is, waar het verhaal eindigt Ooh hier is, waar het verhaal eindigt