Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the sundays Songtekst: more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the sundays - more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the sundays! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the sundays en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals more .

Origineel

Burning questions We are told they've gone out Time you learned your lesson We all know that Tell me boys are you out there? The flesh is weak & the mind slow By now, you could say there's a problem And it rained down on me And it seemed to get into me It poured down over me I'm wet through but I still want more Peace love now what? Don't go telling me you've had them O delighted, we all know We won't be alive any more and By now you could say there's a problem And it rained down on me And it seemed to get into me I'm soaked to my skin I'm wet through I really ought to be in Will you let me have a sign? And somebody ought to reply We'll take anything at all Understand me? Fun times we have known That's what we're like We've just taken them all And I still don't remember how I got home Don't tell me where we're going Now I know we won't be alive any more

 

Vertaling

Brandende vragen Ons is verteld dat ze uit zijn gegaan Tijd dat je je lesje leert Dat weten we allemaal Vertel me jongens zijn jullie daar? Het vlees is zwak en de geest traag Nu zou je kunnen zeggen dat er een probleem is. And it rained down on me En het leek in me te komen It poured down over me Ik ben door en door nat maar ik wil nog steeds meer Peace love, wat nu? Ga me niet vertellen dat je ze hebt gehad O blij, we weten allemaal We zullen niet meer in leven zijn en Nu zou je kunnen zeggen dat er een probleem is. And it rained down on me En het leek in me te komen Ik ben doorweekt tot op m'n huid Ik ben door en door nat I really should be in Mag ik een teken? En iemand zou moeten antwoorden We nemen alles Begrijp je me? Leuke tijden hebben we gekend Dat is wat we zijn We hebben ze allemaal genomen En ik weet nog steeds niet hoe ik thuis ben gekomen. Vertel me niet waar we heen gaan. Nu weet ik dat we niet meer in leven zullen zijn