Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Sundays Songtekst: Wild Horses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Sundays - Wild Horses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wild Horses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Sundays! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Sundays en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wild Horses .

Origineel

Childhood living is easy to do The things that you wanted, I bought them for you Graceless lady, you know who I am You know I can't let you slide through my hands Wild horses couldn't drag me away Wild horses couldn't drag me away I watched you suffer a dull, aching pain And now you decided just to show me the same No sweeping exit or offstage lines Can make me feel bitter or treat you unkind Wild horses couldn't drag me away Wild, wild horses couldn't drag me away [Incomprehensible] Faith has been broken and tears must be cried Let's do some living after we die Wild horses couldn't drag me away Wild, wild horses couldn't drag me away Wild, wild horses, we'll ride them someday Wild, wild horses, we'll ride them someday Read more: The Sundays - Wild Horses Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Kindertijd leven is makkelijk te doen De dingen die je wilde, kocht ik ze voor u Genade dame, je weet wie ik ben Je weet dat ik kan je niet laten door mijn handen glijden Wilde paarden konden niet slepen me weg Wilde paarden konden niet slepen me weg Ik keek u last van een doffe, zeurende pijn En nu heb je besloten om mij het zelfde te laten zien Geen vegen uitgang of buiten het podium lijnen Kan me het gevoel bitter of behandelen je onaardig Wilde paarden konden niet slepen me weg Wild, wilde paarden kon me niet slepenweg [Onbegrijpelijk] Geloof is gebroken en tranen moet worden gehuild Laten we doen wat levende nadat we sterven Wilde paarden konden niet slepen me weg Wild, wilde paarden konden niet slepen me weg Wild, wilde paarden, we zullen ze op een dag rijden Wild, wilde paarden, we zullen ze op een dag rijden Lees meer: ​​The Sundays - Wild Horses Lyrics | MetroLyrics