Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: bad weather

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - bad weather ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad weather? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad weather .

Origineel

Why is it we can't be the way we used to be? Problems, we would work it out, whenever there was any doubt You use to trust in me but now you're leaving me to suffer Oh, oh, oh yeah a-yeah, if you give love a chance I'll do the best I can, we can work it out in time And mend the pieces of our lives, please believe in me Every day is looking darker Think I'm gonna run into bad weather, skies are gray 'Cause our love just ain't together Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our love just ain't together All the things we used to do, together me and you Think of the fun we had and how our love's suppose to last Mistakes were not all you, I know I made some too, sugar, baby, baby Open up your eyes and see that you're the one for me Let's fix it, there's still time, we can love, love sunshine Baby, won't you please stop it, don't make me suffer Think I'm gonna run into bad weather, look at the rain 'Cause our love just ain't together, no Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our stuff just ain't together Now, now, now, now, now, now, now, now, yeah, yeah Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our love just ain't together, oh no Think I'm gonna run into bad weather, look at the rain 'Cause our stuff just ain't together, hey, baby, baby, baby, yeah Bad weather, bad weather, bad weather, our love just ain't together (It ain't together, no, run into bad weather) Gonna run, gonna run, I'm gonna run, I'm gonna run You got me running, you got me running, hey yeah

 

Vertaling

Waarom kunnen we niet meer zijn zoals we vroeger waren? Problemen, we zouden het oplossen, wanneer er ook maar enige twijfel was Je had vertrouwen in me, maar nu laat je me lijden Oh, oh, oh ja a-ja, als je liefde een kans geeft Ik zal mijn best doen, we kunnen het op tijd oplossen En de stukken van ons leven herstellen, geloof alsjeblieft in me Every day is looking darker Think I'm gonna run into bad weather, skies are gray 'Cause our love just ain't together Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our love just ain't together Al de dingen die we vroeger deden, samen jij en ik Denk aan de lol die we hadden en hoe onze liefde zou moeten blijven duren Fouten waren niet alleen jij, ik weet dat ik er ook een paar heb gemaakt, liefje, liefje Open je ogen en zie dat jij de ware voor mij bent Let's fix it, there's still time, we can love, love sunshine Schatje, wil je er alsjeblieft mee ophouden, laat me niet lijden Think I'm gonna run into bad weather, look at the rain 'Cause our love just ain't together, no Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our stuff just ain't together Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, ja, ja Think I'm gonna run into bad weather 'Cause our love just ain't together, oh no Think I'm gonna run into bad weather, look at the rain 'Cause our stuff just ain't together, hey, baby, baby, yeah Bad weather, bad weather, bad weather, our love just ain't together (It ain't together, no, run into bad weather) Gonna run, gonna run, I'm gonna run, I'm gonna run You got me running, you got me running, hey yeah