Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: beach ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - beach ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beach ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beach ball .

Origineel

Come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me The surf band is playing loud They swim and they jerk for the swinging crowd And if you get the notion You can go and surf the ocean Gonna have a fun loving time Gonna play in the sunshine So come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me You bring your guy, I'll bring mine Everybody's gonna have a good time Splishin' and splashin' fun everlasting Hurry up, everyone, time is passing So come on, gang, and let's have a ball All for one and one for all So come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me Hand in hand walking through the sand Watching the surfers Take a chance If sidewalk surfing is not your style Come on, dance the jerk a while You can go and surf the ocean Gonna have a fun loving time Gonna play in the sunshine So come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me Come on, come on Come on to the beach ball with me

 

Vertaling

Kom op, kom op Kom op naar het strandbal met mij Kom op, kom op Kom op naar de strandbal met mij De surfband speelt luid Ze zwemmen en ze rukken voor de swingende menigte En als je het idee krijgt Je kunt gaan surfen op de oceaan Gonna have a fun loving time Gonna play in the sunshine Dus kom op, kom op Kom op naar de strandbal met mij Kom op, kom op Kom op naar het strandbal met mij Jij brengt jouw jongen mee, ik de mijne Iedereen gaat een leuke tijd hebben Splashin' and splashin' fun everlasting Haast je, iedereen, de tijd verstrijkt Dus kom op, bende, en laten we een bal hebben Allen voor één en één voor allen So come on, come on Kom op naar de strandbal met mij Kom op, kom op Kom op naar de strandbal met mij Kom op, kom op Kom op naar de strandbal met mij Hand in hand lopend door het zand Kijkend naar de surfers Een gokje wagen Als surfen op de stoep niet jouw stijl is Kom op, dans de ruk een tijdje Je kunt gaan surfen op de oceaan Gonna have a fun loving time Gonna play in the sunshine So come on, come on Kom op naar de strandbal met mij Kom op, kom op Come on to the beach ball with me Kom op, kom op Come on to the beach ball with me