Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: i hear a symphony single version (mono)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - i hear a symphony single version (mono) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hear a symphony single version (mono)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hear a symphony single version (mono) .

Origineel

You've given me a true love And every day I thank you, love For a feeling that's so new So inviting, so exciting Whenever you're near, I hear a symphony A tender melody Pulling me closer, closer to your arms Then suddenly (I hear a symphony) Ooh, your lips are touching mine A feeling so divine Till I leave the past behind I'm lost in a world Made for you and me Whenever you're near, I hear a symphony Play sweet and tenderly Every time your lips meet mine, now, baby, baby, baby You bring much joy within Don't let this feeling end Let it go on and on and on, now, baby, baby, baby Those tears that fill my eyes I cry not for myself But for those who've never felt the joy we felt (baby) Whenever you're near, I hear a symphony Each time you speak to me I hear a tender rhapsody of love now, baby, baby As you stand holding me Whispering how much you care A thousand violins fill the air, now, baby, baby Don't let this moment end Keep standing close to me Ooh, so close to me, baby, baby, baby, baby I hear a symphony A tender melody

 

Vertaling

Je hebt me een ware liefde gegeven En elke dag dank ik je, liefste Voor een gevoel dat zo nieuw is Zo uitnodigend, zo opwindend Wanneer je in de buurt bent, hoor ik een symfonie Een tedere melodie Die me dichter, dichter in je armen trekt Dan opeens (hoor ik een symfonie) Ooh, je lippen raken de mijne Een gevoel zo goddelijk Tot ik het verleden achter me laat Ik ben verloren in een wereld Gemaakt voor jou en mij Telkens als je in de buurt bent, hoor ik een symfonie Zoet en teder spelen Every time your lips meet mine, now, baby, baby, baby Je brengt veel vreugde van binnen Laat dit gevoel niet ophouden Laat het doorgaan en doorgaan, nu, baby, baby, baby Die tranen die mijn ogen vullen huil ik niet voor mezelf maar voor hen die nooit de vreugde hebben gevoeld die wij voelden (baby) Whenever you're near, Ik hoor een symfonie Elke keer als je tegen me spreekt Ik hoor een tedere rapsodie van liefde nu, baby, baby Als je me vasthoudt Fluisterend hoeveel je om me geeft Duizend violen vullen de lucht, nu, baby, baby Laat dit moment niet eindigen Blijf dicht bij me staan Ooh, zo dicht bij me, baby, baby, baby, baby I hear a symphony Een tedere melodie