Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: i want a guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - i want a guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want a guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want a guy .

Origineel

I want a guy to love me One who will love me completely Not like the last Who's in the past Who broke my heart and made me cry I wish that he would come and kiss me And tell me that he misses me I know someday He'll come my way And I'll never be lonely again I don't need riches like diamond rings As long as he loves me That's everything As long as he holds me tight As long as he treats me right I'll never let him out of my sight I want a guy with a love that's true One that I can tell my troubles to He'll be my guy And stay by my side I'd be so glad if I only had A guy, a guy Why can't I have a guy A guy

 

Vertaling

Ik wil een man die van me houdt Iemand die volledig van me houdt Niet zoals de laatste Die in het verleden is Die mijn hart brak en me aan het huilen maakte Ik wou dat hij me zou komen kussen En me vertellen dat hij me mist Ik weet dat hij op een dag Hij mijn kant op zal komen En ik nooit meer eenzaam zal zijn Ik heb geen rijkdom nodig zoals diamanten ringen Zolang hij van me houdt Dat is alles Zolang hij me stevig vasthoudt Zolang hij me goed behandelt zal ik hem nooit uit het oog verliezen Ik wil een man met een ware liefde Iemand aan wie ik mijn problemen kan vertellen Hij zal mijn man zijn en aan mijn zijde blijft Ik zou zo blij zijn als ik alleen maar Een vent, een vent Waarom kan ik geen vent hebben een kerel