Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: let me go the right way [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - let me go the right way [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me go the right way [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me go the right way [live] .

Origineel

I'm yours Don't you know that I done fell for you I wanna know, baby Tell me what cha gonna do You took my love All my love Don't lead me astray Let me go the right way My heart, baby Is all weak for you So please Be carefull and treat me true 'Cause you're my life I wanna be a wife Don't lead me astray Let me go the right way Let me go the right way Where you lead me Where you lead me I'll follow you What you tell me What you tell me That's what I'll do 'Cause baby I'm your's Don't you know that I done fell for you I wanna know, baby What cha gonna do You took my love All my love Don't lead me astray Let me go the right way Don't you lead me astray

 

Vertaling

Ik ben de jouwe. Weet je niet dat ik voor je gevallen ben? Ik wil het weten, schatje Zeg me wat je gaat doen Je nam mijn liefde Al mijn liefde Breng me niet op een dwaalspoor Laat me de goede weg gaan Mijn hart, baby Is helemaal zwak voor jou Dus alsjeblieft Wees voorzichtig en behandel me eerlijk Want jij bent mijn leven Ik wil een vrouw zijn Leid me niet op een dwaalspoor Laat me de goede weg gaan Laat me de goede weg gaan Waarheen je me leidt Where you lead me Ik zal je volgen Wat je me zegt Wat jij me zegt Dat is wat ik zal doen 'Cause baby I'm your's Weet je niet dat ik voor je gevallen ben Ik wil het weten, baby Wat je gaat doen Je nam mijn liefde Al mijn liefde Breng me niet op een dwaalspoor Laat me de goede weg gaan Breng me niet op een dwaalspoor