Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: loving you is better than ever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - loving you is better than ever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving you is better than ever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving you is better than ever .

Origineel

Lovin' you, baby Is better than ever The stronger the thought Of you that never ceases The longer our loving The more it increases But 'you' is where my everlasting peace is Keep me here Hold me close, hold me near I said I wanna see you The sooner, the better I want all your time I can beg steal or borrow Today only makes me anticipate tomorrow You are the ship of love And I'm the cargo Set your sail And though it storms We'll never fail Lovin' you is better than ever Lovin' you is better than ever You and I have been blessed With love that's better than best Love that withstood the test of time You know that I'm proud that I can say Seems like day by day Lovin' you baby Is better than ever Lovin' you baby Is better than ever

 

Vertaling

Lovin' you, baby Is beter dan ooit Hoe sterker de gedachte Van jou die nooit ophoudt Hoe langer onze liefde Hoe meer het toeneemt Maar 'jou' is waar mijn eeuwige vrede is Hou me hier Hou me dichtbij, hou me dichtbij Ik zei Ik wil je zien Hoe eerder, hoe beter Ik wil al je tijd die ik kan bedelen, stelen of lenen Vandaag laat me alleen maar anticiperen op morgen Jij bent het schip van de liefde En ik ben de lading Zet je zeilen bij En al stormt het We'll never fail Van jou houden is beter dan ooit Van jou houden is beter dan ooit Jij en ik zijn gezegend With love that's better than best Liefde die de tand des tijds heeft doorstaan Je weet dat ik trots ben dat ik kan zeggen Lijkt wel dag na dag Lovin' you baby Is beter dan ooit Lovin' you baby Is beter dan ooit