Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: money (that's what i want) [alternate vocal] [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - money (that's what i want) [alternate vocal] [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money (that's what i want) [alternate vocal] [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money (that's what i want) [alternate vocal] [#] .

Origineel

The best things in life are free But you can keep them for the birds and bees Now give me money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want You're lovin' gives me a thrill But you're lovin' don't pay my bills Now give me money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want Money don't get everything it's true What it don't get, I can't use Now give me money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want, wah Money don't get everything it's true What it don't get, I can't use Now give me money That's what I want That's what I want, yeah That's what I want Well now give me money A lot of money Wow, yeah, I wanna be free Oh I want money That's what I want That's what I want, well Now give me money A lot of money Wow, yeah, you need money Now, give me money That's what I want, yeah That's what I want

 

Vertaling

De beste dingen in het leven zijn gratis Maar je kunt ze bewaren voor de vogels en de bijen Geef me nu geld Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Je liefde geeft me een kick Maar je liefde betaalt mijn rekeningen niet Geef me nu geld Dat is wat ik wil. Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Met geld krijg je niet alles, dat is waar Wat het niet krijgt, kan ik niet gebruiken Geef me nu geld Dat is wat ik wil. Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil, wah Geld krijgt niet alles het is waar Wat het niet krijgt, kan ik niet gebruiken Geef me nu geld Dat is wat ik wil. Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil Nou geef me geld Heel veel geld Wow, ja, ik wil vrij zijn Oh ik wil geld Dat is wat ik wil Dat is wat ik wil, nou Geef me nu geld Heel veel geld. Wow, ja, je hebt geld nodig Nou, geef me geld Dat is wat ik wil, ja Dat is wat ik wil