Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: nothing but heartaches [alternate vocal]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - nothing but heartaches [alternate vocal] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing but heartaches [alternate vocal]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing but heartaches [alternate vocal] .

Origineel

Nothing but heartaches, Oo, Nothing but heartaches, he brings nothing but heartaches. Oo, I can't break away from his arms. I can't break away from his charms. I can't break away from his kiss, 'cause his kiss I surely miss. All my life I needed someone to need me, so I do my very best to please him. But the more and more I care, the more of him other girls share. When I need a hand to hold, that's the time he leaves me all alone, Just keeps me, keeps me cryin' myself to sleep. Nothing but heartaches (Oo-) Oo, nothing but heartaches, But I can't break away, Oh, no, Keep a loving him more each day. Oo, I can't break away from his arms. I can't break away from his charms. I can't break away from his kiss, 'cause his kiss I'll surely miss. To him I'm loyal, to him I'm true. Why can't he be the same way too? But the more my love has grown, the less love he has shown. He makes promises he doesn't keep. Sometimes I don't see him all week. Just keeps me, keeps me cryin' myself to sleep. Nothing but heartaches (Oo-) Oo, nothing but heartaches, But I can't break away, Oh, no, Keep a loving him more each day. Oo, I can't break away from his arms. I can't break away from his charms. I can't break away from his kiss, 'cause his kiss I'll surely miss. Nothing but heartaches. Oo, oo, oo, nothin' but heartaches. No, I can't break away. Oh, no. I keep a lovin' him more each day. Nothing but heartaches. Oo, oo, oo, nothin' but heartaches. No, I can't break away. Oh, no. I keep a lovin' him more each day. Nothing but heartaches. Oo, oo, oo, nothin' but heartaches. No, I can't break away.

 

Vertaling

Niets dan hartzeer, Oo, Niets dan hartzeer, hij brengt niets dan hartzeer. Oo, ik kan niet loskomen van zijn armen. Ik kan niet breken met zijn charmes. Ik kan niet bij zijn kus weg, want zijn kus mis ik zeker. mijn hele leven heb ik iemand nodig die mij nodig heeft, dus doe ik mijn uiterste best om hem te behagen. Maar hoe meer en meer ik om hem geef, hoe meer andere meisjes van hem delen. Als ik een hand nodig heb om vast te houden, dan laat hij me helemaal alleen, Het houdt me, houdt me huilend in slaap. Niets dan hartzeer. Oo, niets dan hartzeer, Maar ik kan niet breken, Oh, nee, Blijf van hem houden elke dag meer. Oo, ik kan niet breken met zijn armen. Ik kan niet breken met zijn charmes. Ik kan niet breken met zijn kus, want zijn kus zal ik zeker missen. Aan hem ben ik trouw, aan hem ben ik trouw. Waarom kan hij ook niet zo zijn? Maar hoe meer mijn liefde groeit, hoe minder liefde hij toont. Hij doet beloftes die hij niet nakomt. Soms zie ik hem de hele week niet. Het houdt me, houdt me huilend in slaap. Niets dan hartzeer. O, niets dan hartzeer, But I can't break away, Oh, no, Keep a loving him more each day. Oo, ik kan niet breken met zijn armen. Ik kan niet breken met zijn charmes. Ik kan niet breken met zijn kus, want zijn kus zal ik zeker missen. Niets dan hartzeer. Oo, oo, oo, niets dan hartzeer. Nee, ik kan niet ontsnappen. Oh, nee. Ik blijf elke dag meer van hem houden. Niets dan hartzeer. Oo, oo, oo, niets dan hartzeer. Nee, ik kan niet breken. Oh, nee. Ik blijf elke dag meer van hem houden. Niets dan hartzeer. Oo, oo, oo, niets dan hartzeer. Nee, ik kan niet breken.