Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: treat me nice john henry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - treat me nice john henry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van treat me nice john henry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals treat me nice john henry .

Origineel

John Henry was born At the crack of dawn His mama named Henry And a daddy named John His daddy predicted that While John was growin' He would be wild Like the wind that was blowin' That morn he was born Was a hurricane Thunder and lightning And pouring rain He's exciting to see Like the storm he was born in He took my heart and soul Without a warning So treat me nice Don't be mean, John Henry Make the girl's faces green with envy And I'm gonna give you All the love that's in me John Henry, John Henry Oh, rock of a man You're thrillin' me I'll take your hand So willingly Ready to go Wherever you lead me Long as I know You'll always need me Oh, Johnny, you are my hero Without you my life is a zero So whether I'm happy or in misery In your arms is where I have to be now So treat me nice Don't be mean, John Henry Make the girl's faces green with envy And I'm gonna give you All the love that's in me John Henry, John Henry Henry, you know You've got me goin' My love for you Keeps growing and a growing Treat me nice Don't be mean, John Henry Make the girl's faces green with envy And I'm gonna give you All the love that's in me John Henry, John Henry Treat me nice Don't be mean, John Henry

 

Vertaling

John Henry werd geboren Bij het krieken van de dag Zijn moeder heette Henry En een papa die John heet Zijn vader voorspelde dat Terwijl John opgroeide Hij wild zou zijn Zoals de wind die waaide Die morgen dat hij geboren werd Was een orkaan Donder en bliksem En stromende regen Hij is opwindend om te zien Net als de storm waarin hij geboren is Hij nam mijn hart en ziel Zonder waarschuwing Dus behandel me aardig Wees niet gemeen, John Henry Maak de gezichten van de meisjes groen van jaloezie En ik geef je Alle liefde die in me zit John Henry, John Henry Oh, rots van een man You're thrillin' me I'll take your hand Zo gewillig Klaar om te gaan Waarheen je me ook leidt Zolang ik weet dat je me altijd nodig zult hebben Oh, Johnny, je bent mijn held Zonder jou is mijn leven een nul Dus of ik nu gelukkig ben of in ellende In jouw armen is waar ik nu moet zijn Dus behandel me aardig Wees niet gemeen, John Henry Maak de gezichten van de meisjes groen van jaloezie En ik geef je alle liefde geven die in me zit John Henry, John Henry Henry, je weet You've got me goin' My love for you Blijft groeien en groeien Behandel me aardig Wees niet gemeen, John Henry Maak de gezichten van de meisjes groen van jaloezie En ik geef je Alle liefde die in me zit John Henry, John Henry Behandel me aardig Wees niet gemeen, John Henry