Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: you are the heart of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - you are the heart of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are the heart of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are the heart of me .

Origineel

Soft and warm is your gentle touch When you give the love that I need so much You are the dream that came to life An answered prayer that I say tonight You are the heart of me, the very life of me You're everything to me that a love could ever be You are my everything, my everything You're everything to me that a love could ever be Where you are is where I wanna be Close to you for all eternity You're the summer sun on a winter's day You're the starry night over moonlight's bay You are the heart of me, the very life of me You're everything to me that a love could ever be You are my everything, oh, the very life of me You're everything to me that a love could ever be You are the heart of me, oh, the very life of me You're everything to me that a love could ever be You are my everything, oh, the very life of me You're everything to me that a love could ever be Ooh ooh ooh ooh ooh, everything You are everything (you're the one) Everything (you're the heart of me) Everything (you're the one, whoo) Everything (you're the heart of me) You're everything (you're the one) Ah (you're the heart of me) You're the heart of me (you're the one) You are my life (you're the heart of me) You're my heart (you're the one) You are my life (you're the heart of me) You are the (you're the one, ah-ah) You are my life (you're the heart of me) Everything (you're the one) Everything (ooh baby) everything (you're the heart of me) Ooh, baby (you're the one) Oh, oh (you're the heart of me) (You're the one) baby, baby

 

Vertaling

Zacht en warm is jouw zachte aanraking Wanneer je de liefde geeft die ik zo nodig heb Jij bent de droom die tot leven kwam Een verhoord gebed dat ik vanavond zeg Jij bent het hart van mij, het leven van mij Jij bent alles voor mij wat een liefde ooit zou kunnen zijn Jij bent mijn alles, mijn alles Jij bent alles voor mij dat een liefde ooit zou kunnen zijn Waar jij bent is waar ik wil zijn Dicht bij jou, tot in de eeuwigheid Jij bent de zomerzon op een winterse dag Jij bent de sterrennacht boven de maanlichtbaai Jij bent het hart van mij, het leven van mij Jij bent alles voor mij dat een liefde ooit zou kunnen zijn Jij bent mijn alles, oh, het leven van mij Je bent alles voor me dat een liefde ooit zou kunnen zijn Jij bent mijn hart, oh, het leven van mij Jij bent alles voor mij dat een liefde ooit zou kunnen zijn Jij bent mijn alles, oh, het leven van mij Je bent alles voor me dat een liefde ooit zou kunnen zijn Ooh ooh ooh ooh ooh, alles Jij bent alles (jij bent de ware) Alles (jij bent het hart van mij) Alles (jij bent de ware, whoo) Alles (jij bent het hart van mij) Jij bent alles (jij bent die ene) Ah (jij bent het hart van mij) Jij bent het hart van mij (jij bent de ware) Jij bent mijn leven (jij bent het hart van mij) Jij bent mijn hart (jij bent de ware) Jij bent mijn leven (jij bent het hart van mij) Jij bent de (jij bent de ene, ah-ah) Jij bent mijn leven (jij bent het hart van mij) Alles (jij bent de ware) Alles (ooh baby) alles (jij bent het hart van mij) Ooh, baby (jij bent de ware) Oh, oh (jij bent mijn hart) (jij bent de ware) baby, baby