Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: you can depend on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - you can depend on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can depend on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can depend on me .

Origineel

Though you say we're through I'll always love you and you can depend on me Though someone that you've met has made you forget Honey, you know you can count on me When I wish, I wish you success and loads, loads of happiness But baby, I gotta confess I'll be lonely If you ever, if you ever need a friend I'll be yours until the end And you can depend on me I wish you success and loads of happiness But darling, I gotta confess I'm gonna be lonely Oh, if you ever, if you ever need a friend I'll be right by your side till the end And you can depend on me

 

Vertaling

Al zeg je dat het over is Ik zal altijd van je houden en je kunt op me rekenen Al heeft iemand die je ontmoet hebt je doen vergeten Schat, je weet dat je op me kunt rekenen Als ik wens, wens ik je succes en veel, heel veel geluk Maar schat, ik moet toegeven dat ik eenzaam zal zijn Als je ooit, als je ooit een vriend nodig hebt, zal ik de jouwe zijn tot het einde En je kunt op me rekenen Ik wens je succes en veel geluk Maar schat, ik moet bekennen dat ik eenzaam zal zijn Oh, als je ooit, als je ooit een vriend nodig hebt zal ik aan je zijde staan tot het einde En je kunt op me rekenen