Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the supremes Songtekst: you keep me hangin on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the supremes - you keep me hangin on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you keep me hangin on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you keep me hangin on .

Origineel

Set me free, why don't cha, baby Get out my life, why don't cha, baby 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on You don't really need me But you keep me hangin' on You don't really need me But you keep me hangin' on Why do you keep a comin' around Playin' with my heart? Why don't you get out of my life And let me make a new start? Let me get over you The way you've gotten over me, hey Set me free, why don't cha, baby Let me be, why don't cha, baby 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on Now you don't really want me You just keep me hangin' on You say although we broke up You still wanna be just friends But how can we still be friends When seein' you only breaks my heart again And there ain't nothin' I can do about it Woo, set me free, why don't cha, baby Woo, get out my life, why don't cha, baby Set me free, why don't cha, baby Get out my life, why don't cha, baby You claim you still care for me But your heart and soul needs to be free Now that you've got your freedom You wanna still hold on to me You don't want me for yourself So let me find somebody else, hey Why don't you be a man about it And set me free Now you don't care a thing about me You're just using me Go on, get out, get out of my life And let me sleep at night 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on

 

Vertaling

Bevrijd me, waarom doe je dat niet, schatje Ga uit mijn leven, waarom doe je dat niet, schatje 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on You don't really need me But you keep me hangin' on You don't really need me But you keep me hangin' on Why do you keep a comin' around Spelen met mijn hart? Waarom ga je niet weg uit mijn leven En laat me een nieuwe start maken? Laat me over je heen komen The way you've gotten over me, hey Laat me vrij, waarom doe je dat niet, baby Let me be, why don't cha, baby 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on Now you don't really want me You just keep me hangin' on Je zegt dat hoewel we uit elkaar zijn Je wilt nog steeds gewoon vrienden zijn Maar hoe kunnen we nog steeds vrienden zijn Als jou zien alleen maar mijn hart weer breekt En er is niets wat ik er aan kan doen Woo, laat me vrij, waarom doe je dat niet, baby Woo, get out my life, why don't cha, baby Bevrijd me, waarom doe je dat niet, schatje Ga uit mijn leven, waarom doe je dat niet, baby You claim you still care for me But your heart and soul needs to be free Now that you've got your freedom Wil je nog steeds aan me vasthouden Je wilt me niet voor jezelf Dus laat me iemand anders vinden, hé Waarom ben je geen man? En laat me vrij Nu geef je helemaal niets om me Je gebruikt me alleen maar Ga door, ga weg, ga uit mijn leven En laat me 's nachts slapen 'Cause you don't really love me You just keep me hangin' on